AA Gent heeft het verkorven toen het met een Seat Ibiza kwam aandraven voor een basisspeler

Redactie
| 54 reacties
AA Gent heeft het verkorven toen het met een Seat Ibiza kwam aandraven voor een basisspeler
Foto: © Photonews

We hebben het al een paar keer geschreven: Thomas Foket vertrekt deze zomer in Gent. De onderhandelingen over zijn nieuw contract - als die er al ooit geweest zijn - hebben iets gekraakt tussen de club en de rechtsachter. Michel Louwagie zal zich intussen wel een beetje voor het hoofd slaan.

Foket speelt nog steeds aan dezelfde voorwaarden als voor de titel en de Champions League-campagne, waarin hij zowat alles speelde. Volgens HLN was er wel even toenadering door Louwagie, maar Foket zat toen al in zijn maag met het feit dat hij met een Seat Ibiza moest rondsnorren, terwijl al zijn ploegmaats een Mercedes onder hun kont kregen.

De onderhandelingen stokten, maar ineens werd Foket opgeroepen door bondscoach Roberto Martinez, wat de buitenlandse interesse - die er al was - nog maar wat deed stijgen. En nu lijkt het te laat om nog over een contractverlenging te praten, wat we enkele maanden geleden al schreven. (dat kan u HIER lezen)

Foket lijkt deze zomer dan ook voor een spotprijsje te kunnen vertrekken, zeker gezien zijn status als A-international. Intussen laat Hein Vanhaezebrouck hem steeds meer op de bank zitten, niet opgegeven door het bestuur zo blijkt, maar toch omdat hij al een alternatief zoekt. Experimenten met Simon, Kalu en Dejaegere waren echter nog geen succes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties