Gouden Schoen Pozuelo laat Genk-fans dromen: "Ik kan nog beter worden"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 13 reacties
Gouden Schoen Pozuelo laat Genk-fans dromen: "Ik kan nog beter worden"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alejandro Pozuelo werd door de supporters van KRC Genk verkozen tot beste speler van het seizoen. De Spanjaard was blij met de erkenning.

"Ik ben heel blij, dit is mijn eerste individuele prijs. Ik heb hard gewerkt dit seizoen en dan is dit wel een mooie erkenning", reageert Pozuelo. "Het is ook mooi dat deze prijs van de supporters komt, dat is wel bijzonder en dat maakt me trots."

Maar onmiddellijk maakt hij ook de reflex naar de ploeg. "Het is leuk, maar ik zou deze prijs toch liever inruilen voor een collectieve trofee, zoals de landstitel."

Ik ben Genk dankbaar

Alejandro Pozuelo

De spelverdeler heeft er een uitstekend seizoen opzitten, maar voelt dat hij nog een progressiemarge heeft. "Dit was mijn beste seizoen van de voorbije 5 à 6 jaar, maar ik ben nog altijd maar 25 en ik kan nog beter worden."

Waar hij volgend seizoen zal voetballen, is nog niet helemaal duidelijk. "Ik lig nog 2 jaar bij Genk onder contract, maar we zullen na het seizoen samenzitten. Ik ben Genk sowieso dankbaar want dankzij hen voel ik me opnieuw voetballer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties