Supporters Anderlecht weten het ook niet meer: "Het was een beetje zielig" en "Play-off 1 wordt moeilijk"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
Supporters Anderlecht weten het ook niet meer: "Het was een beetje zielig" en "Play-off 1 wordt moeilijk"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De fans van Anderlecht moesten het met lede ogen aanzien tegen Celtic Glasgow: 0-3 in het eigen Astridpark, zonder ooit echt aanspraak te maken op de overwinning. Europese overwintering wordt zo ook stilaan een probleem.

Bij Q2 polsten ze na de wedstrijd dan ook bij enkele supporters naar wat er moet veranderen: "Ik weet het ook niet, maar in ieder geval iets", was de teneur bij velen voor de camera's.

"Het was een beetje zielig, ook de manier waarop we speelden. Er zit iets mis bij Anderlecht", klonk het scherp. Een gevoel dat ook door de analisten De Mos en De Bilde werd gedeeld na de wedstrijd.

Dan maar een nieuwe coach met ervaring? Als het van de fans afhangt, mag het: "Frutos? Hij doet zijn best, maar hij kan het ook niet in een of twee weken oplossen? Of Vanhaezebrouck het kan oplossen? Misschien wel. Hij is zeker welkom."

Want verschillende fans vrezen voor dit seizoen: "Als we op deze manier blijven spelen, dan wordt play-off 1 halen heel moeilijk. Er zal echt iets moeten gaan veranderen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties