Vanhaezebrouck heeft een loodzware taak aangenomen, Vandenbempt legt de eerste dilemma's bloot

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 7 reacties
Vanhaezebrouck heeft een loodzware taak aangenomen, Vandenbempt legt de eerste dilemma's bloot

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck heeft dinsdag officieel de loodzware taak op zich genomen om Anderlecht te trainen. Analist Peter Vandenbempt weet dat hij meteen zijn handen vol zal hebben.

Binnen tien dagen staat de eerste match (tegen KV Mechelen) gepland, maar door de interlandbreak zal Vanhaezebrouck maar weinig volk hebben op training.

"We weten dat het voetbal van Vanhaezebrouck veel training vereist, zoals het inoefenen van looplijnen en patronen. Vandaar dat Vanhaezebrouck aangeeft dat het tegen zijn gewoontes en principes is om tijdens het seizoen in een club te stappen", zegt Vandenbempt aan Sporza.

Bij Anderlecht moeten de resultaten er al zijn vanaf dag 1

Daarbij is de technische staff nog niet compleet. Zowel Nicolas Frutos als Yves Vanderhaeghe pasten voor de positie als T2. "Er zijn dus nog 2 interessante vacatures open in Neerpede", weet de analist.

"Vanhaezebrouck weet dat het een moeilijk en iets langer proces zal worden. Er is al de achterstand op Club Brugge en er komt nog die dubbele confrontatie met PSG in de Champions League. Niet zo simpel", aldus Vandenbempt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties