Is back-up Proto wel de goeie keuze voor Club Brugge?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties

Kan Kapino het keepersprobleem van Club wél oplossen?

Is back-up Proto wel de goeie keuze voor Club Brugge?
Foto: © photonews

Bij Club Brugge zit men met drie jonge doelmannen, Horvath, Teunckens en Hubert, en één ervaren rot, Ludovic Butelle, die weg mag. Toch moet die laatste depanneren in doel. Een Griek zou het probleem moeten oplossen, maar is hij wel de goeie keuze?

Stefanos Kapino wordt genoemd bij Club Brugge. Het jeugdproduct van Panathinaikos, nu Olympiakos, zou de malaise moeten oplossen, maar is zelf pas 23.

Een gebrek aan ervaring bij Horvath (22), Hubert (23) en Teunckens (19) werd immers al aangevoerd als reden om Ludovic Butelle vanuit de B-ploeg terug tussen de palen te katapulteren.

Vreemd signaal naar andere jonge goalies

Een doelman van 23 halen, lijkt dan ook een vreemde keuze. Ook al heeft Kapino al 74 wedstrijden op het hoogste niveau achter zijn naam staan, een goed signaal voor de toekomst van de drie jonge doelmannen zou het niet zijn.

Bovendien heeft Kapino er al een mislukt buitenlands avontuur opzitten. Na amper twee wedstrijden bij Mainz moest hij met hangende pootjes terug naar Griekenland. Het is nog maar de vraag of hij bij Club Brugge wel zou kunnen slagen. Hij verloor ook erg snel zijn plek bij Olympiakos aan Proto.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties