AA Gent-talent Siebe Horemans wordt opnieuw gelinkt aan een vertrek, toch is een uitleenbeurt absoluut geen zekerheid
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Onduidelijkheid over nabije toekomst van Siebe Horemans (AA Gent)

AA Gent-talent Siebe Horemans wordt opnieuw gelinkt aan een vertrek, toch is een uitleenbeurt absoluut geen zekerheid
Foto: © photonews

AA Gent heeft momenteel een kern van 32 spelers, maar gaat tijdens de wintermercato wel de transfermarkt op voor een drietal gerichte versterkingen. Enkele spelers, vooral jongeren, mogen tijdelijk vertrekken.

Eerder raakte al bekend dat de gesprekken over een uitleenbeurt van Aboubakar Koita (19), goed voor 12 goals en 8 assists in 16 beloftenmatchen, lopen. De winger geniet interesse uit 1B. (Dat leest u HIER) Verder zouden ook Youn Czekanowicz (17), Thibault De Smet (19) en Siebe Horemans (19) enkele maanden naar een andere club kunnen. Een vertrek van die laatste is echter geen zekerheid.

Horemans stond in de zomer dicht bij een nieuwe verhuur aan Oud-Heverlee Leuven. Hein Vanhaezebrouck hield de overgang toen tegen, en liet de verdediger meedoen in enkele oefenduels en de competitiematch tegen Sint-Truiden (3-2-verlies). Nadien kwam de Belgische jeugdinternational niet meer in actie voor de hoofdmacht. Temeer omdat de defensie de laatste tijd staat als een huis en enkel nog de competitie overblijft.

Gents geloof

Een uitleenbeurt zal afhangen van wat de Buffalo's tijdens de wintermercato naar de Arteveldestad halen. Bovendien is Horemans een Belg - een belangrijke parameter - en heeft hij met Yves Vanderhaeghe opnieuw een coach die in hem gelooft. Een uitleenbeurt of een verlengd verblijf? De achterhoedespeler kan zich vinden in beide scenario's.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties