Antwerp maakt werk van contractverlenging

Redactie
Antwerp maakt werk van contractverlenging
Foto: © photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Antwerp maakt werk van contractverlenging

De interesse in verdediger Matheus Borges groeit, en dus wil Antwerp de aankoopoptie in het huurcontract van de Braziliaanse verdediger zo snel mogelijk lichten.

Transfernieuws en Transfergeruchten 04/01

Cercle Brugge haalt eerste versterking in huis

Cercle Brugge haalde tijdens de zomer een karrenvracht aan spelers naar Jan Breydel. Enkele jongens onder hen mogen alweer beschikken, om plaats te maken voor verse krachten. (Lees meer)


Opvallende transfer in 1B: Roeselare pakt uit met Belgische jeugdinternational

Niet alleen in de Jupiler Pro League, ook in 1B komt de transfermolen stilaan op gang. Zo maakte KSV Roeselare vandaag bekend dat Ibrahim Kargbo Junior een contract van anderhalf jaar met optie op een extra seizoen heeft getekend op Schiervelde. (Lees meer)


Moet Brecht Dejaegere vrezen voor zijn plaatsje? AA Gent heeft serieuze concurrent voor hem te pakken
Foto: Twitter AA Gent

AA Gent pakt uit met serieuze transfer en stelt speler op bijzonder originele wijze voor

AA Gent heeft flink gescoord: de nummer vijf in de Jupiler Pro League verwelkomt met Anders Christiansen namelijk een eerste serieuze wintertransfer. De 27-jarige Deense middenvelder moet in de Ghelamco Arena de concurrentie aangaan met die andere nummer 8 Brecht Dejaegere. (Lees meer)


Aanvaller legt medische tests af bij AA Gent

AA Gent speurt verder naar een nieuwe goalgetter. Rangelo Janga van het Slovaakse Trençin legde ondertussen al medische tests af, meldt Het Nieuwsblad.


Genk en Standard mikken op dezelfde speler

Racing Genk en Standard azen op dezelfde speler. Volgens de Scottish Sun willen beide clubs Kouassi Eboué, een 20-jarige verdedigende middenvelder van Celtic, naar België halen.


Standard richt zijn vizier op een oude bekende

Standard doet nog steeds een gooi naar play-off 1, maar zal een sterke eindspurt moeten inzetten om zijn beoogde doel te halen. Ondertussen maakt het bestuur in de coulissen werk van de nodige versterking. (Lees meer)


Nurio en Anderlecht-huurling Lukebakio zijn gegeerd

Charleroi beleeft een buitengewoon seizoen in de Jupiler Pro League. De Zebra's palmen momenteel de tweede plaats in, en houden onder meer Anderlecht achter zich. Keerzijde van de medaille is dat verschillende Carolo's zich in de kijker speelden. (Lees meer)


Club Brugge gaat Diatta eerst uitlenen

Club Brugge haalde woensdag het Senegalese toptalent Krépin Diatta in huis. De aanvaller tekende bij blauw-zwart een contract voor 4,5 jaar. (Lees meer)


Standard maakt werk van inkomende versterking

Standard wil na de winterstop nog een gooi doen naar play-off 1. Enkele gerichte versterkingen kunnen daarbij helpen. (Lees meer)


Bitter einde: geen plaats meer voor Dequevy bij Antwerp, die bovendien gratis mag vertrekken
Foto: © photonews

Geen plaats meer voor Dequevy bij Antwerp

Van 5 tot 14 januari zet Royal Antwerp FC zijn tenten op in het Spaanse Algorfa. Een pion die tijdens het seizoensbegin nog geregeld in de basis stond, reist niet mee. (Lees meer)


Carrousel van doelmanen bij Club Brugge

Met Vladimir Gabulov haalde Club Brugge zoals verwacht een nieuwe doelman naar Jan Breydel. En dat heeft ook gevolgen voor de keepers die al op Jan Breydel rondliepen. (Lees meer)


Gentse basisspeler lijkt te vertrekken

AA Gent liet woensdag Damien Marcq naar Zulte Waregem vertrekken. Mogelijk passeert ook een basispion langs de uitgang. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 03/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 05/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties