Opvallende transfer in 1B: Roeselare haalt Belgische jeugdinternational in huis

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 3 reacties
Opvallende transfer in 1B: Roeselare haalt Belgische jeugdinternational in huis
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niet alleen in de Jupiler Pro League, ook in 1B komt de transfermolen stilaan op gang. Zo maakte KSV Roeselare vandaag bekend dat Ibrahim Kargbo Junior een contract van anderhalf jaar met optie op een extra seizoen heeft getekend op Schiervelde.

De talentvolle Kargbo mocht gisteren 18 kaarsjes uitblazen en zijn mooiste cadeau was ongetwijfeld een contract bij de West-Vlaamse club uit 1B. De in Sierra Leone geboren aanvaller trainde al een tijdje mee bij Roeselare, maar is nu dus ook officieel verbonden aan de club van trainer Dennis van Wijk.

Gescoord bij nationale U18

Ibrahim Kargbo speelde onlangs mee met de Rode Duivels U18, de nationale jeugdploeg onder leiding van trainer Wesley Sonck, in een vriendschappelijk vierlandentoernooi in het Spaanse Murcia. Tegen Ierland en Nederland mocht hij zich telkens basisspeler noemen. In eerstgenoemde match tekende hij zelfs voor de openingsgoal. Tegen Tsjechië viel hij in de 64ste minuut in.

De Belgische jeugdinternational heeft een verleden bij Crystal Palace, Reading FC en Beerschot. "We wensen Ibrahim alvast veel succes toe op Schiervelde", klinkt het trots op de clubwebsite.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties