Wat is KRC Genk in de zomer van plan op de transfermarkt? De Condé geeft zijn visie over de plannen

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties
Wat is KRC Genk in de zomer van plan op de transfermarkt? De Condé geeft zijn visie over de plannen
Foto: © Photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

KRC Genk greep twee weken geleden naast de Beker van België. De Limburgers proberen nu via play-off 1 Europees voetbal af te dwingen.

Met 28 veldspelers + 3 keepers is de Genkse kern goed gestoffeerd. Te goed, want de blauwhemden willen volgend jaar met een kleinere selectie aan de slag gaan.

"Volgend seizoen streven we naar 24+3 of, in geval van Europees voetbal, naar 26+3 begin september", geeft technisch directeur Dimitri de Condé aan in Het Belang van Limburg. "Dat is een streefdoel, geen officiële limiet. Ook zal de kern nog breder zijn bij de start van de voorbereiding. Opnieuw zullen jongeren de kans krijgen om zich te manifesteren tijdens de voorbereiding. Van die politiek stappen we niet af."

"Op dit moment is er echter nog geen enkel concreet dossier"

De prestaties van Genk in de nacompetitie zullen de komende zomermercato beïnvloeden. Achter de schermen speurt het bestuur de markt al volop af.

"We zijn al langer bezig met de zoektocht naar versterking en/of vervangers van eventuele vertrekkers. Op dit moment is er echter nog geen enkel concreet dossier: noch aan de inkomende, noch aan de uitgaande kant", benadrukt De Condé. "We deden of kregen al wel eens een verkennend telefoontje, maar concreet is er nog niets. Daarom dat ik ook zeg: de prestaties tijdens play-off 1 zullen zeker bepalend zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties