Reactie Genk-spelers hard voor het afbraakvoetbal van AA Gent

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 10 reacties
Genk-spelers hard voor het afbraakvoetbal van AA Gent
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk geraakte donderdagavond niet voorbij AA Gent, maar na de wedstrijd ging het toch vaak over de manier waarop de Buffalo's voetbalden.

"In de tweede helft heeft Gent alles moeten gebruiken om in de match te blijven. Twee rode kaarten, voor de bal blijven staan, spelers die voortdurend bleven liggen", omschrijft Philippe Clement die de refs tegelijk oproept om de ploeg die positief voetbal wil brengen te ondersteunen.

Een verhaal dat zijn spelers volledig onderschrijven. "Elke match spreken we over de scheidsrechters. Hij moet zorgen dat hij de wedstrijd in balans houdt. Mensen komen om voetbal te zien en dat zien ze niet als de ref de wedstrijd niet onder controle kan houden", klinkt het bij Malinovskyi.

Teleurgesteld in de manier waarop Gent voetbalde

"Gent zorgde voor veel drama", zo verwoordt Colley het. "Ik ben teleurgesteld dat zij op die manier speelden. Dat is geen voetbal."

"Iedereen die van voetbal houdt, vindt dit niet leuk", vertelt ook Dries Wouters. "Gent probeerde een punt veilig te stellen, maar het is geen fijn gevoel voor de tegenstander als dat op die manier gebeurt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties