Strijd om Europees ticket bijzonder spannend: "Ons lot in eigen handen"
Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 0 reacties

Genk-spelers reageren na het gelijkspel tegen AA Gent

Strijd om Europees ticket bijzonder spannend: "Ons lot in eigen handen"
Foto: © photonews

Donderdag werd een bijzonder frustrerende avond voor Racing Genk. De Limburgers konden geen afstand nemen van AA Gent, maar de hoofden blijven omhoog, Europees voetbal blijft het doel.

Genk liet tegen AA Gent 2 kostbare punten liggen in de strijd om een Europees ticket. "Maar we hebben ons lot nog in eigen handen", beklemtoont Dries Wouters. "We moeten nu voor 6 op 6 gaan in de laatste 2 wedstrijden."

Het hangt vaak af van details. Zo kreeg Wouters zelf een uitstekende schietkans, maar hij mikte een metertje naast. "Ik plaatste de bal, maar het was niet zo heel goed. Ik moet de beelden nog eens bekijken."

Omar Colley maakte een zeldzame blunder, maar dan wel met grote gevolgen want zo kon Gent op voorsprong klimmen. "Ik had controle over de bal, maar plots dook er iemand op naast mij. Ik had hem niet gezien", legt hij uit. "Het was een fout van mij. Niemand is perfect."

Het laatste woord is voor Malinovskyi die het positieve wil beklemtonen. "Wij hadden heel wat momenten en Gent creëerde niets. Zondag tegen Charleroi moeten we onze kwaliteiten tonen."

"De supporters stuwen ons vooruit, iedereen wil winnen en de sfeer in de kleedkamer is goed."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws