Boskamp haalt hard uit naar Vanhaezebrouck: "Is hij jaloers?" en "Van die uitspraak ging ik bijna over mijn nek"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 32 reacties
Boskamp haalt hard uit naar Vanhaezebrouck: "Is hij jaloers?" en "Van die uitspraak ging ik bijna over mijn nek"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de 1-3-nederlaag tegen Standard was Anderlecht-coach Hein Vanhaezebrouck scherp voor Standard-coach Ricardo Sa Pinto. Die vond namelijk dat de overwinning van de Rouches in het Astridpark verdiend was.

"Alles wat Ricardo Sa Pinto zegt, is de waarheid. Daar word je veel wijzer van, van die vent", verkondigde de Anderlecht-coach. "Ik ben Hein een beetje moe aan het worden", analyseert Johan Boskamp de uitspraak van Vanhaezebrouck in Het Belang van Limburg.

"Dit doe je toch helemaal niet naar een collega. Je mag denken van Sa Pinto wat je wil, maar ik heb hem nog niet een keer horen uithalen naar een andere trainer. Misschien is Vanhaezebrouck jaloers. Dit sloeg helemaal nergens op en was zeer zielig. Het komt erop neer dat hij denkt dat hij het beter weet en dat het succes van Sa Pinto nergens op gebaseerd is. Ja, Standard speelde op de counter, maar dat weet je toch? Zij zijn ontzettend gevaarlijk op de counter. Waarom moeten ze dat veranderen?"

Toekomst Sa Pinto

De toekomst van Sa Pinto is nog onzeker, weet ook Vanhaezebrouck. "Als hij de titel en de beker pakt, zal hij toch weg zijn. Want ze gaan iemand anders nemen. Het zijn zijn laatste woorden", voegde hij er nog aan toe.

“Daar werd ik helemaal ziek van", aldus Boskamp. "Dat heeft hij niet te bepalen. Ik ging bijna over mijn nek van die uitspraak. Hij is trainer van Anderlecht en heeft niks te zeggen over wie er trainer moet worden bij Standard."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties