CEO Philippe Bormans reageert scherp na slag van Union-T2 aan Fred Vanderbiest: "We gaan dit incident niet licht opnemen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Vorst
| 43 reacties
CEO Philippe Bormans reageert scherp na slag van Union-T2 aan Fred Vanderbiest: "We gaan dit incident niet licht opnemen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"Een pure schande, dit heb ik nog nooit op een voetbalveld gezien." KV Mechelen-coach Wouter Vrancken was niet te spreken over de slag die Union-T2 Abder Ramdane uitdeelde aan Fred Vanderbiest.

Assistent-coaches Abder Ramdane en Fred Vanderbiest werden na tumult in de slotfase van Union-KV Mechelen naar binnen gestuurd. In de spelerstunnel van het Joseph Mariënstadion kreeg Vanderbiest van zijn concullega een vuistslag in het gezicht. (Lees HIER meer over wat er zich afspeelde)

"We keuren geweld op en naast een voetbalveld af, wat de aanleiding ook mag zijn."

"We keuren geweld op en naast een voetbalveld af, wat de aanleiding ook mag zijn", reageerde nieuwbakken Union-CEO Philippe Bormans op het incident. "We gaan dit niet licht opnemen."

De vierde official zag het voorval in de catacomben gebeuren. "We gaan het rapport afwachten en intern onderzoeken wat er zich afspeelde, en er vervolgens ook naar handelen. Als club hebben we een voorbeeldfunctie. Dat wil zeggen dat je je gedraagt op en naast het veld", benadrukte Bormans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties