Reactie Vrancken over slag die Union-T2 uitdeelde aan Vanderbiest: "Een pure schande, die man mag nooit meer op het wedstrijdblad staan"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 9 reacties
Vrancken over slag die Union-T2 uitdeelde aan Vanderbiest: "Een pure schande, die man mag nooit meer op het wedstrijdblad staan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niet het dolle 2-2-gelijkspel stond na Union-KV Mechelen centraal, wel wat zich in de spelerstunnel van het Joseph Mariënstadion afspeelde. Daar gingen assistent-coaches Fred Vanderbiest en Abder Ramdane met elkaar in de clinch.

Na een stevig duel in de slotfase kookten de potjes op het veld minuten lang over. Blijker en Tabekou kregen rood, Vanderbiest en Ramdane werden naar binnen gestuurd. Daar kreeg de assistent-trainer van Malinwa een slag in het gezicht. (Lees er HIER meer over)

Hopelijk doet de vierde ref wat nodig is

"Dit heb ik nog nooit op een voetbalveld gezien, zélfs niet in de lagere reeksen", reageerde Mechelen-hoofdcoach Wouter Vrancken op het incident. "Het is een pure schande."

De vierde scheidsrechter zag het voorval in de spelerstunnel gebeuren. "Hopelijk doet die wat nodig is. Want als die man ooit nog eens op een wedstrijdblad staat, snap ik er niets meer van."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties