Michael Verschueren doet donderdag ambitieus sportief plan RSCA uit de doeken

Mathias Vranckx
| 99 reacties
Michael Verschueren doet donderdag ambitieus sportief plan RSCA uit de doeken
Foto: © photonews

Michael Verschueren, zoon van Anderlecht-icoon Michel, staat op het punt om zijn Anderlecht-strategie uit de doeken te doen. Donderdag is D-day voor Verschueren. Dan nodigen Coucke en de RSCA-directie de media uit op een persconferentie waar zal gesproken worden over de uiteenzetting van RSCA 2.0.

Over de inhoud van het treffen met de pers is nog niet al te veel bekend. Wat we wel weten, is dat Verschueren junior het dringend tijd vindt voor het ware Anderlecht-DNA. Met Pär Zetterberg zette hij deze stelling eerder vorige week al kracht bij. Daar stopt het niet voor de sportief directeur. Hij wil meer mensen à la Zetterberg: grote staat van dienst en enorm gedreven om Anderlecht weer naar nieuwe titels te stuwen.

In Youth We Trust

Na de nederlaag op Sint-Truiden waren vele supporters alvast laaiend enthousiast over de inbreng van de jeugd. Dat zou weleens het succesrecept kunnen worden. De leuze 'In Youth We Trust' wordt niet voor niets regelmatig bovengehaald door de Brusselse fans. Wellicht zal daar ook op ingezet worden met de juiste namen op de juiste plaats. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties