Adrien Bongiovanni spreekt over Cercle en Monaco en heeft ook goed nieuws naast het veld

Bart Somers
Bart Somers
| 1 reacties
Adrien Bongiovanni spreekt over Cercle en Monaco en heeft ook goed nieuws naast het veld

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Adrien Bongiovanni liet zaterdag weer enkele mooie dingen zien op de Canonnier. De jonge middenvelder begint zich in zijn sas te voelen in het Venetië van het noorden, maar zijn toekomst is nog onzeker.

De overwinning van Cercle Brugge bij Moeskroen was niet helemaal overtuigend, maar Adrien Bongiovanni heeft zeker zijn stempel op de wedstrijd gedrukt, en viel ook op door een schitterende trap die op de paal belandde. "Ik voel me steeds beter bij deze ploeg", erkent de jonge middenvelder, die nu een vaste basisplaats heeft nadat hij begin 2019 nog de bank moest verwarmen. 

Aangezien hij door Monaco wordt uitgeleend aan Cercle, valt het nog te bekijken of hij op dit elan zal kunnen verdergaan. "Hoewel we nog niet met Monaco hebben gesproken, zou het wel de bedoeling zijn dat ik blijf", vertelt Bongiovanni ons. "Ik ben uitgeleend om speelminuten te vergaren en ik heb de intentie om hier te blijven, in een kern die ik ken. De knoop zal op het einde van het seizoen worden doorgehakt. Regelmatig is er een scout van Monaco aanwezig om mijn prestaties te analyseren." 

Blijde gebeurtenis 

De 19-jarige speler heeft alvast nog een goede reden om op stabiliteit te mikken. Zijn Franse vriendin, met wie hij samenwoont in Brugge, zal binnenkort bevallen van een zoon. "Het komt misschien mede hierdoor dat alles zo goed loopt op het terrein", glimlacht Bongiovanni.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties