Danjuma praat over transfer én zijn rol bij Club de komende weken: "Ik ben nog lang niet klaar"

Danjuma praat over transfer én zijn rol bij Club de komende weken: "Ik ben nog lang niet klaar"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Anderlecht toonde Arnaut Danjuma dat hij helemaal klaar is om met Club Brugge de titel te veroveren. Eén korte invalbeurt kon iedereen overtuigen dat zijn blessure tot het verleden behoort. En de winger wil zich nog tonen.

Die goal tegen Anderlecht deed hem deugd. "De ontlading was enorm - een soort ontploffing in mijn lichaam, na alles wat ik de afgelopen maanden heb meegemaakt. En dat we voor het eerst in 21 jaar konden winnen op Anderlecht, maakte mijn doelpunt extra mooi. Nu, ik ben nog lang niet klaar. Ik teer niet op oud succes. Ik ben van plan om nog een paar keer toe te slaan in de play-offs", klinkt het in HLN

Danjuma zijn prestaties trokken ook al de aandacht. AC Milan belde deze winter vier keer naar Club. "De club en hun aanbod charmeerden me. Het was een moment om even stil te staan bij wat ik wil. Iedereen kent mijn ambities. Ik spreek die ook uit, omdat ik eerlijk wil zijn naar de fans en naar Club toe. Of het straks daadwerkelijk gaat gebeuren, weet niemand. Ik wil me eerst focussen op de titel en daarin een sleutelrol spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties