'Mister Michel' verdedigt zijn zoon: "Hij heeft zijn kop uitgestoken" & "Ik heb hem gewaarschuwd"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 9 reacties
'Mister Michel' verdedigt zijn zoon: "Hij heeft zijn kop uitgestoken" & "Ik heb hem gewaarschuwd"
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Michel Verschueren kende veel sportieve successen bij Anderlecht, al moest hij af en toe ook wel eens de gemoederen gaan bedaren bij de boze supporters. Zijn zoon Michael moest zondag hetzelfde doen.

"Toen Michael eraan begon, heb ik hem gezegd dat als het minder gaat, dat hij dan rekening moet houden met één zaak: de reactie van de fans", zei Michel Verschueren in Het Nieuwsblad.  "Het is spijtig dat hij daar al zo snel mee te maken krijgt." 

De fans blokkeerden zondag na de nederlaag tegen Antwerp de hoofdingang van het stadion en schreeuwden om het opstappen van Marc Coucke. Michael Verschueren begaf zich naar de boze fans. "Hij heeft zijn kop uitgestoken, ik heb gehoord dat hij dat goed gedaan heeft", aldus vader Michel.

"Het is een Verschueren hé, al heeft hij niet graag dat ik dat zeg. Ik was al een icoon van de club, ik was voor de supporters ‘Mister Michel’ en ik werd gerespecteerd. Die status heeft Michael nog niet bereikt, daarvoor is hij nog niet lang genoeg aan de slag."

"Maar hij heeft zijn verantwoordelijkheid genomen. Ik ben fier op Michael. Ik hoop dat de supporters vrijdag gekalmeerd zijn op Standard, temeer omdat ik geloof dat we het sportief nog kunnen rechttrekken", besloot Verschueren met een positieve noot

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties