Hans Vanaken heeft het niet voor de VAR: "Het zou ons rustig moeten maken, maar dat is helemaal niet het geval"
Nils Wens
| 137 reacties

Van Hans Vanaken mogen ze de VAR afschaffen

Hans Vanaken heeft het niet voor de VAR: "Het zou ons rustig moeten maken, maar dat is helemaal niet het geval"

Hans Vanaken is niet te spreken over de VAR. Hij vindt dat ze dat zelfs beter kunnen afschaffen, omdat ze zich daar enorm druk in kunnen maken.

Dat vertelt Vanaken in Het Laatste Nieuws. "Wij maken ons daar soms enorm druk in. Het gebruik van die beelden zou net goed moeten zijn voor onze gemoedsrust, maar dat is helemaal niet waar. Het is heel frustrerend."

Van Vanaken mogen ze de VAR zelfs afschaffen. "Het is elke week hetzelfde. Ik heb liever een scheisrechter dat zich vergist in een fractie van een seconde dan de VAR die zich vergist nadat ze zo veel beelden hebben kunnen bekijken. Ik heb al tegen mijn vrouw gezegd dat ze de VAR mogen afschaffen."

Gouden Schoen

Drie maanden geleden won Hans Vanaken de Gouden Schoen. Deze prijs krijgt hij zondag voor de match tegen Anderlecht. Toch vindt hij dat er niet veel veranderd is sinds hij de prijs heeft gewonnen.

"Er is niet veel veranderd. De dag na het gala kreeg ik veel persaanvragen, maar daarna is dat wat gaan liggen. Vooral mijn vrouw wordt veel gevraagd voor reportages."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties