Een goal, veel frustratie op het veld, een onbegrijpelijke gele kaart en een akkefietje met Bölöni: dat was de match van Zinho Vanheusden
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Antwerpen
| 26 reacties

Zinho Vanheusden (Standard) was na de nederlaag op het veld van Antwerp

Een goal, veel frustratie op het veld, een onbegrijpelijke gele kaart en een akkefietje met Bölöni: dat was de match van Zinho Vanheusden

Frustratie: zo kan je het gevoel bij de spelers van Standard het best omschrijven na de 2-1 nederlaag bij Antwerp. Zinho Vanheusden stak dat rotgevoel absoluut niet weg.

De ontgoocheling droop van de gezichten van de Standard-spelers na het laatste fluitsignaal. En dan leek Bölöni er nog een schepje bovenop te doen bij Zinho Vanheusden.

Akkefietje met Bölöni

"We weten hoe zij de dingen afhandelen en hoe ze spelen, maar ik ga er niet verder op ingaan. Wat hij gezegd heeft is niet proper. Er zijn dingen op het veld gebeurd waar ik me enorm aan gestoord heb. En ik ben niet de enige", zei Vanheusden na de match.

Gele kaart

Het regende gele kaarten op de Bosuil en ook de centrale verdediger kreeg er eentje onder zijn neus geduwd... voor een schwalbe die er geen was. "Zij tackelen mij en ik krijg geel. De scheidsrechter heeft zich geëxcuseerd na de match, maar het is een spijtige zaak."

Frustrerende match

"We verdienden veel meer. Het doet pijn om zo te verliezen. Die kaartenregen kan je verwachten als je hier komt spelen. Die tweede helft starten we bijzonder goed en als de penalty erin gaat krijgen we natuurlijk een heel ander verhaal."

Goal

Op slag van rust scoorde de 19-jarige huurling zijn tweede competitietreffer. "Ik zag dat Razvan de bal had en er was veel ruimte aan de tweede paal. De bal komt misschien met een gelukje bij mij. Toen kon ik er blij mee zijn, maar nu ben ik vooral erg teleurgesteld dat we niet gewonnen hebben."

Plaats 3

Door de overwinning moet Standard voorlopig vrede nemen met de vierde plek. "Ze staan maar een punt voor ons en er zijn nog vier matchen waarin we twaalf punten kunnen verdienen. Wij zullen er alles aan doen om derde te worden", was hij vastberaden.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties