KRC Genk heeft heuglijk nieuwe en gaat langer in zee met BetFIRST

Redactie
| 6 reacties
KRC Genk heeft heuglijk nieuwe en gaat langer in zee met BetFIRST

BetFIRST, reeds sinds vorig seizoen trotse sponsor, verlengt ook voor de komende drie jaar haar partnership met KRC Genk.

BetFIRST is een jong bedrijf in de kansspelwereld. In de voorbije acht jaar zijn we bijzonder snel gegroeid, met een duidelijk groter aandeel in het Zuiden van België en Brussel. Om onze merkbekendheid in Vlaanderen te vergroten hadden we nood aan een stabiele Vlaamse partner in de Jupiler Pro League", is CEO Alexis Murphy van BetFirst in de wolken.

"Met KRC Genk vonden we de perfecte match: een jonge, ambitieuze club met een sterke community werking. We blijven investeren in Genk, zowel op het veld als ernaast. Dat we afgelopen seizoen samen de titel pakten was voor ons de kers op de taart."

Vlaai of bier?

Ook bij Genk zijn ze tevreden over de samenwerking: "We hadden afgelopen seizoen een zeer succesvolle eerste samenwerking. “We geloven er sterk in dat we als voetbalpartner betFIRST mee op de kaart kunnen zetten in Vlaanderen én in België. De focus van onze samenwerking zal liggen op visibiliteit in het stadion en toffe acties voor onze supporters op social media. We kijken ernaar uit", is Commercieel Directeur van KRC Genk Stephan Poelmans duidelijk.

En dus is het feest: Om de titel te vieren trakteert betFIRST alle Genk supporters bij de eerste thuismatch van het nieuwe seizoen. Wordt het vlaai of liever een frisse pint? Die keuze kunnen de supporters zelf maken via de Facebook pagina van betFIRST.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties