OFFICIEEL: Standard-middenvelder trekt naar Nederlandse promovendus, neef Carcela kiest wel voor verlengd verblijf aan de boorden van de Maas

Clint Vens
| 0 reacties
OFFICIEEL: Standard-middenvelder trekt naar Nederlandse promovendus, neef Carcela kiest wel voor verlengd verblijf aan de boorden van de Maas
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Na een rustige zomermercato vorig jaar, lijkt Standard zijn reputatie van 'duiventil' komende zomer opnieuw te gaan bevestigen. Marin trok al naar Ajax, Djenepo is op weg naar Southampton en mogelijk zien de Luikenaars ook Carcela, Ochoa, Mpoku en Laifis vertrekken.

Ondertussen beweegt er ook het één en ander binnen de beloftenkern. Zo maakte FC Twente wereldkundig dat Lindon Selahi transfervrij overkomt van de U21 van Standard. De twintigjare ex-middenvelder van Anderlecht kreeg geen nieuw contract aangeboden bij de Rouches, maar de technisch directeur van Twente, Ted van Leeuwen, prijst de Albanees wel de hemel in. 

Hopen op geval Mertens en Chadli

"Een technisch zeer vaardige verdedigende middenvelder van twintig jaar, met een sterke drive. Het leek ons een speler voor de toekomst. Hij moet nog wat stappen maken, maar heeft alles in zich een groeibriljant te worden. Dat spelers uit deze categorie in Nederland soms goed kunnen gedijen, hebben Dries Mertens en Nacer Chadli wel aangetoond."

Medhi out, Joachim in?

Standard heeft daarentegen dan weer meer vertrouwen in Joachim Carcela. De neef van Mehdi heeft zijn contract verlengd bij de Luikenaars. De 19-jarige middenvelder sloot in juli 2018 aan bij de A-kern, maar wacht nog op zijn debuut bij de grote jongens. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties