Mendy door zijn medische testen

Redactie
Mendy door zijn medische testen
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Hummels - Santini - Cayman - Holzhauser - Vanheusden - Frey - Ngadeu - Vranješ

Mendy door zijn medische testen

Ferland Mendy is volgens Real Madrid nu ook door zijn medische testen, waardoor de deal helemaal kan worden afgerond. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 19/06

Griekse dubbelslag: AEK Athene wil er Vranjes écht wel graag bij ... en komt ook shoppen bij Antwerp om er David Simao weg te halen

AEK Athene speurt de Belgische markt af op zoek naar versterkingen. Daarbij denkt het aan Vranjes van Anderlecht, maar ook aan een andere naam. En beide deals zitten in de laatste rechte lijn. (Lees meer)


'Luis Enrique stopt al als bondscoach'

Luis Enrique zou volgens Spaanse geruchten al stoppen als bondscoach van Spanje. Persoonlijke problemen zouden aan de basis liggen. Een persconferentie wordt momenteel gegeven om een en ander te duiden. 


Everton en Barcelona vinden overeenkomst

Everton en Barcelona zouden er volgens Sky Sports samen uitgeraakt zijn voor Andre Gomes, die ongeveer 25 miljoen euro moet kosten. 


OFFICIEEL: Hummels keert terug

De deal is helemaal rond en geofficialiseerd. Mats Hummels trekt voor 38 miljoen euro van Bayern München terug naar Borussia Dortmund. 


Walker heeft nieuw contract te strikken

Kyle Walker blijft langer bij Manchester City. The Citizens kondigden aan dat hij zijn contract heeft weten te verlengen tot 2024.


BAM: Beerschot haalt tweede versterking binnen mét heel wat internationale ervaring én aast nog op meer
Foto: © photonews

Beerschot haalt met Raphael Holzhauser een tweede versterking in huis

Beerschot voelt zich zeker dat het volgend seizoen in 1A zal starten en begint daartoe ook zijn kern flink te versterken. Een tweede aanwinst is alvast binnengehaald. (Lees meer)


'Deal Cillessen in stroomversnelling'

Jasper Cillessen trekt meer dan waarschijnlijk naar Valencia. Dat is toch alvast wat ESPN laat weten. De deal rond de Nederlandse goalie zou nog deze week moeten worden afgerond. 


MVV ontdoet zich van speler

De wegen van MVV Maastricht en Asumah Abubakar gaan uit elkaar. De spits lag nog tot juni 2020 onder contract, maar in onderling overleg werd besloten het contract nu te ontbinden.


Emmen heeft nieuwe rechtsachter

Emmen heeft zich officieel weten te versterken met Desevio Payne. Hij tekende een contract voor een jaar, met optie op nog een extra seizoen.


Nog meer voltreffers voor Club Brugge? 'Vier clubs tonen interesse in middenvelder blauw-zwart, bedragen tot 20 miljoen euro'

Marvelous Nakamba (Club Brugge) staat in de belangstelling van Watford, Atalanta, Newcastle en vooral Aston Villa

Wesley Moraes trekt voor 25 miljoen euro naar Aston Villa, maar er staan mogelijk nog een paar toptransfers te wachten bij Club Brugge. En ook daarbij zullen de miljoenen rollen. (Lees meer)


Opvallende (of ook niet?) uitweg voor Ivan Santini? 'RSC Anderlecht heeft met Michael Frey alvast vervanger op het oog - al wil Genk hem ook'

Ivan Santini lijkt te gaan vertrekken bij RSC Anderlecht en dus gaan ze bij RSC Anderlecht op zoek naar een nieuwe aanvaller. Daarbij komen enkele opvallende pistes in beeld, mét kapers op de kust binnen de Jupiler Pro League. (Lees meer)


Kassa kassa voor Standard: transfer Christian Luyindama naar Galatasaray is in kannen en kruiken, zes miljoen euro naar Sclessin

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het helemaal in kannen en kruiken zo blijkt. En dus passeert Standard flink langs de kassa. (Lees meer)


Straf: Red Flame Janice Cayman trekt naar beste club ter wereld Olympique Lyon

Goed nieuws voor Janice Cayman. Dat ze Montpellier ging verlaten was al even duidelijk, nu heeft ze haar absolute toptransfer ook te pakken. (Lees meer)


Cercle Brugge overweegt Arnaud Lusamba een nieuwe kans te geven

Centrale middenvelder Arnaud Lusamba had afgelopen seizoen een basisplaats bij Cercle Brugge, tot hij eind februari op doping werd betrapt. (Lees meer)


Opmerkelijk: nieuw contract voor youngster KRC Genk

Opmerkelijk: Adriano Bertaccini tekende een nieuw contract tot 2022 bij KRC Genk. Nochtans mocht de youngster in januari nog vertrekken bij de Limburgers. 


AA Gent zou 4,5 miljoen euro willen betalen voor Michael Ngadeu van Slavia Praag

AA Gent maakt werk van de defensie voor volgend seizoen. Nadat het al een centrale verdediger en twee rechtsachters aantrok, is er nu een vierde defensieve versterking op komst. (Lees meer)


Ook Antwerp zou Zinho Vanheusden willen weghalen bij Inter Milaan

 Standard hoopt Zinho Vanheusden definitief over te nemen van Inter. Er zijn echter kapers op de kust. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 18/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 20/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties