Transfernieuws en Transfergeruchten 18/06: Biglia - Vargas - Saelemaekers - De Ligt - Verbist - Rodri - Appiah - Vranješ

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 18/06: Biglia - Vargas - Saelemaekers - De Ligt - Verbist - Rodri - Appiah - Vranješ
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 26/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Biglia - Vargas - Saelemaekers - De Ligt - Verbist - Rodri - Appiah - Vranješ

Matthijs de Ligt past voor FC Barcelona

Matthijs de Ligt heeft de clubs voor het uitkiezen. Het toptalent van AFC Ajax heeft een eerste knoop doorgehakt. Eén aanbieding was onvoldoende. (Lees meer)


Verschueren bevestigt vertrek Vranjes: "Woensdag worden de handtekeningen gezet"

RSC Anderlecht stalt Ognjen Vranjes bij AEK Athene

Is RSC Anderlecht van Ognjen Vranjes verlost? In Griekenland gaan stemmen op dat er een akkoord is met AEK Athene. Het contract wordt morgen ondertekend. (Lees meer)


Dennis Appiah verlaat RSC Anderlecht voor FC Nantes

Operatie 'Grote Schoonmaak' bij RSC Anderlecht is officieel van start gegaan. Dennis Appiah verlaat paars-wit en gaat zoals verwacht voor FC Nantes voetballen. (Lees meer)


RSC Anderlecht probeerde tevergeefs om Lucas Biglia terug te halen

Op sociale media en op de spreekwoordelijke geruchtenmolen wordt naam van Lucas Biglia meermaals in verband gebracht met RSC Anderlecht. En jawel, paars-wit gooide een lijntje uit naar de voormalige sterkhouder. (Lees meer)


Man City wil Rodrigo weghalen bij Atletico Madrid

Voor Manchester City moet de transferperiode nog echt losbarsten. De Citizens haalden voorlopig enkel doelman Zack Steffen voor acht miljoen euro weg bij Columbus Crew. (Lees meer)


Udinese toont interesse in Anderlecht-talent Alexis Saelemaekers

Het EK U21, dat nu volop aan de gang is, is het uitgelezen toneel voor jonge spelers om zich te tonen aan gans Europa. Bij België zijn er ook zo enkele die hopen dat hun prestaties de nodige interesse uitlokken. (Lees meer)


KV Oostende heeft Ronald Vargas -zo goed als- beet

KV Oostende staat dicht bij een derde zomertransfer. Na Renato Neto en Ari Freyr Skúlason, staat ook een ex-speler van Club Brugge en Anderlecht op het punt om een contract te tekenen bij de Kustboys. (Lees meer)


Moldavo versterkt zich met vijf nieuwkomers

Moldavo wil er ook in het nieuwe seizoen staan en heeft daartoe al flink wat transfers gedaan. De eerste vijf zijn alvast afgerond. (Lees meer)


Benjamin Nygren wordt wellicht snel voorgesteld bij Racing Genk

Officieel is het nog niet, maar lang zou dat niet meer duren. Racing Genk heeft na Théo Bongonda een tweede toptransfer beet. (Lees meer)


Barcelona wil Kasper Dolberg (Ajax) naar Camp Nou halen

Barcelona haalde deze zomer al Frenkie de Jong weg bij Ajax en wil dolgraag ook Matthijs de Ligt wegplukken in Nederland. Ze zouden echter nog een derde speler van Ajax op hun lijstje hebben staan. (Lees meer)


Liverpool gaat Alex McCarthy halen om Simon Mignolet te vervangen

Onze Rode Duivel Simon Mignolet zal Liverpool deze zomer waarschijnlijk verlaten. Liverpool heeft in elk geval al een vervanger op het oog. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 17/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 19/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties