Griekse dubbelslag: AEK Athene wil er Vranjes écht wel graag bij ... en komt ook shoppen bij Antwerp
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 23 reacties

Griekse dubbelslag: AEK Athene wil er Vranjes écht wel graag bij ... en komt ook shoppen bij Antwerp om er David Simao weg te halen

Griekse dubbelslag: AEK Athene wil er Vranjes écht wel graag bij ... en komt ook shoppen bij Antwerp
Foto: © photonews

AEK Athene speurt de Belgische markt af op zoek naar versterkingen. Daarbij denkt het aan Vranjes van Anderlecht, maar ook aan een andere naam. En beide deals zitten in de laatste rechte lijn.

David Simao zal Antwerp naar alle waarschijnlijkheid namelijk verlaten voor een avontuur bij AEK Athene. De middenvelder zou zo na een half seizoen The Great Old alweer verlaten.

De 29-jarige Portugees moest het onder Bölöni vooral rooien met invalbeurten en hoopt in Athene meer speelkansen te gaan krijgen.

Vranjes

De deal (voor om en bij de 400.000 euro) is zo goed als rond. AEK Athene slaat zo een dubbelslag in België, want ook de deal rond Vranjes zal deze week nog geofficaliseerd worden.

De voorzitter van de Atheense topclub heeft het wel voor de verdediger en sprak de voorbije weken al meermaals met hem over zijn gedrag. De plooien zouden nu ook met de nieuwe coach zijn gladgestreken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties