Dit is ons Team van de Week!

Redactie
| 0 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SC

Het nieuwe seizoen is helemaal begonnen en dus gaan we ook dit seizoen zoals steeds op zoek naar een team van de week.

Doel

In doel deed Jean Butez het niet slecht voor Moeskroen tegen Kortrijk, maar we kunnen echt niet naast Simon Mignolet heen. Hij is het verschil tussen Club Brugge vorig en dit seizoen: zekerheid, balvastheid, goed voetenspel en prima reddingen. Het levert punten op in België en zal dat ook doen in de Champions League.

Verdediging

Achterin kiezen we deze week voor een driemansdefensie. Mikael Lustig viel opnieuw op met zijn rust aan de bal en bracht Gent zowel defensief als offensief in stelling. Wesley Hoedt liet meteen zien dat hij een meerwaarde kan zijn voor Antwerp, Queiros was de leider van de defensie voor Moeskroen én scoorde ook nog.

Middenveld

Op het middenveld was Vadis Odjidja de meester van de Buffalo's - alweer. Lior Refaelov van zijn kant dirigeerde voor Antwerp op Anderlecht, Samuel Bastien was de koning van de Rouches en zorgde met een doelpunt en assist voor het verschil.

Aanval

Voorin posteren we op de flanken Maxime Lestienne, die opnieuw helemaal aan de oppervlakte is gekomen met een nette prestatie. En wat dan te zeggen van Tuur Dierckx, die zijn eerste 90 minuten in lange tijd opluisterde met een doelpunt. In de spits heeft Shamar Nicholson al lang Osimhen doen vergeten en woog Mbokani opnieuw enorm op de tegenstand.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties