Top&Flop Great Old Mirallas, Rezaei en Vossen versus Couckenbak, Coucke en Coucke

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 2 reacties
Great Old Mirallas, Rezaei en Vossen versus Couckenbak, Coucke en Coucke
Foto: © photonews

Ook in het seizoen 2019 - 2020 staan we de hele week voor jullie klaar in de Jupiler Pro League op alle velden en in ons kantoor. En dus mag u zoals elke week opnieuw een nabeschouwing verwachten met toppers én floppers.

TOP

Great old Antwerp

Om de zoveel weken is er wel eens een momentje dat er gedacht wordt dat Antwerp in crisis zal komen. Interne spanningen worden dan aangehaald om een en ander in diskrediet te brengen.

Maar zie: Lamkel Zé is er nog steeds, Mbokani is er nog steeds, Bölöni is er nog steeds en ook Mirallas is er nog steeds. Die laatste was zelfs belangrijk afgelopen weekend en zorgde voor 10 op 12 voor The Great Old - ondanks een lastig programma. Faut le faire!

Great old Jelle Vossen

Niet enkel in de Slimste Mens ter Wereld maakt Jelle Vossen indruk dezer dagen, ook op het voetbalveld kreeg hij nog eens zijn kans.

Het was al van speeldag drie geleden, maar de supporters zijn hem duidelijk nog niet vergeten. Mooi om zien hoe het de oude krijger zichtbaar ontroerde.

Great Old Rezaei

Opvallendste naam helemaal bovenaan het klassement? Charleroi, dat aan een prima reeks bezig is en nog een inhaalwedstrijd tegen Club Brugge te goed heeft om zo mogelijk nog meer indruk te maken.

Met dank ook aan Kaveh Rezaei, die voor de tweede week op rij twee keer scoorde en zo aan zeven goals in vijf matchen zit. Hij vindt zijn vorm terug die we het laatst van hem zagen bij ... Charleroi.

FLOP

Not so Great Old Love: Couckenbak

Het zat er bovenarms op in Oostende tussen de voorzitter van KV Oostende en die van RSC Anderlecht. Oude liefde roest niet?

Blijkbaar toch, want de supporters van de Kustboys moeten niets meer hebben van hun gewezen mecenas. Die nog voor de rust afdroop en naar huis vertrok.

Not so Great Old Kompany

Vincent Kompany ging riant onder een bal door en gaf Akpala zo vrije baan naar een doelpunt, ook de rest van RSC Anderlecht stond op het veld nog meer te schudden dan de nieuwe tribune van Coucke in de Oostendse wind.

Het was niet om aan te pleuren. Paars-wit staat nog steeds op 'amper' zeven punten van play-off 1, maar als ze daar willen raken zal het écht beter moeten gaan worden stilaan.

Not so Great Coucke

En dan was er nog die andere Coucke, die van KRC Genk. Ook die ging flink in de fout en leidde zo een nederlaag in voor zijn ploeg.

Net als RSC Anderlecht staat ook Genk nog steeds niet al te ver van play-off 1, maar zelfs met een nieuwe coach lijkt het voorlopig echt van geen hout pijlen weten te maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties