Transfernieuws en Transfergeruchten 14/05: Nainggolan - Dendoncker - Ndidi - Milinkovic-Savic - Castagne - Castagne - Vandevoordt - Teye Partey

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 14/05: Nainggolan - Dendoncker - Ndidi - Milinkovic-Savic - Castagne - Castagne - Vandevoordt - Teye Partey
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 05/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Nainggolan - Dendoncker - Ndidi - Milinkovic-Savic - Castagne - Castagne - Vandevoordt - Teye Partey

QPR wijst eerste aanbieding Club Brugge op Bright Osayi-Samuel af

Club Brugge zal iets dieper in de buidel moeten tasten wil het Bright Osayi-Samuel aantrekken. De Nigeriaanse aanvaller van QPR staat hoog op het verlanglijstje van Club Brugge, maar de Engelse club laat hem niet zomaar gaan. (Lees meer)


'Sergej Milinkovic-Savic staat bovenaan lijstje PSG'

Sergej Milinkovic-Savic zou het gedroomde transfertarget zijn van PSG aankomende zomer. De Franse kampioen is al enige tijd op zoek naar versterking op het middenveld en kwam in die zoektocht uit bij de ex-Genkenaar. (Lees meer)


Fiorentina toont opnieuw interesse in Radja Nainggolan

Radja Nainggolan speelt zijn hele professionele carrière al in Italië en wordt daar ondertussen ook gezien als een van de beste middenvelders uit de competitie. (Lees meer)


Racing Genk legt uit waarom het Didillon terugstuurt

Thomas Didillon kan ondanks een uitstekend half seizoen bij Racing Genk zijn boeltje pakken. De Franse doelman ziet de aankoopoptie in zijn huurcontract niet gelicht worden en keert dus terug naar Anderlecht. (Lees meer)


'Westerlo wil Berke Özer een jaar langer huren van Fenerbahçe'

KVC Westerlo ziet een einde komen aan de huurperiode van Berke Özer, maar praat met Fenerbahçe voor een verlengd verblijf van de jonge doelman. (Lees meer)


Seppe De Langh is de zesde zomeraanwinst voor Lokeren-Temse

De kern van Lokeren-Temse voor hun allereerste seizoen in tweede amateurklasse krijgt stilaan vorm. Middenvelder Seppe De Langhe is de meest recente speler die de rangen kwam versterken. (Lees meer)


Tottenham aast op twee Rode Duivels, Castagne kan vervanger van Meunier worden bij PSG
Foto: © photonews

TottTottenham en PSG zijn gecharmeerd door Rode Duivel Timothy Castagne

In Italië zijn de topclubs gecharmeerd door Timothy Castagne, maar ook in het buitenland zijn er clubs die de rechtsachter van Atalanta op hun verlanglijstje hebben staan. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 13/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 15/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties