"Had ook anders kunnen lopen": Vanhaezebrouck geeft toe, Hayen grootmoedig in de nederlaag na #GNTWBE

"Had ook anders kunnen lopen": Vanhaezebrouck geeft toe, Hayen grootmoedig in de nederlaag na #GNTWBE

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAA Gent won met 3-0 van Waasland-Beveren en heeft zo een knappe 6 op 6 beet. Beide coaches toonden zich na de wedstrijd eerlijk in hun analyse.

"We hadden van meet af aan de controle, maar plots was er dat schot van Heymans. Ik zag hem erin en gelukkig heb ik me vergist. We hebben al bij al niet te veel kansen weggegeven en er was maar één echte defensieve fout, maar we hebben daarbij ook wat geluk misschien", aldus Hein Vanhaezebrouck.

"We werden wat gediend van geluk door plots op de counter de 2-0 te kunnen maken. Toen viel bij hen de drang wat weg en bij ons kwam er wat meer rust. Drie goals, drie punten en een clean sheet. Dat is positief."

Had anders kunnen lopen

"Maar het had ook heel anders kunnen lopen, ook al waren we misschien de betere ploeg en hadden we de betere kansen. Dat moeten we durven erkennen."

Nicky Hayen gaf toe: "Het was een dik verdiende overwinning voor Gent. We wisten waar de pijnpunten lagen, maar er was niet dezelfde drive als de voorbije weken en dan weet je dat het een moeilijke avond kon worden. Wij hebben geen geluk bij onze kansen, zij dan wel. Deze nederlaag komt niet onverwacht na een 13 op 15."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties