Transfernieuws en Transfergeruchten 03/05: Capon - Frey - Medley - Kaluanga - Casteels

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 03/05: Capon - Frey - Medley - Kaluanga - Casteels
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Franse interesse in Luikenaar Jason Kuluanga

Mogelijk gaat een Belgische rechtsachter deze zomer van club veranderen en zo een stapje hogerop zetten. (Lees meer)


Deinze neemt afscheid van speler

Niels De Schutter verlaat KMSK Deinze. "De club wil graag Niels bedanken voor zijn constant inzet en bijdragen in de afgelopen 3 jaar", klinkt het bij de Oost-Vlamingen.


'Waasland-Beveren wil sterkhouder bijhouden, maar krijgt concurrentie uit binnen- en buitenland'

'Waasland-Beveren wil sterkhouder bijhouden, maar krijgt concurrentie uit binnen- en buitenland'

Hij was dé revelatie van zijn ploeg dit seizoen en dat hebben ook andere teams opgemerkt. Dus zou het nog wel eens interessant kunnen worden wat er deze zomer zal gebeuren met hem. (Lees meer)


'Anderlecht wil nieuwe rechtsachter wel degelijk uit Italiaanse handen houden' - ook sportief verantwoordelijke reageert

RSC Anderlecht wil deze zomer als het even kan toch enkele koopjes doen op de transfermarkt. Daarbij zou het uitgekomen zijn in Zweden. (Lees meer)


Kogel is door de kerk: Oostende ziet sterkhouder verkassen

Officieel is het nog steeds niet, maar de onderhandelingen lopen alvast. En dus gaat het niet lang meer duren. (Lees meer)


KV Oostende zou het contract van Brecht Capon willen verlengen

Blijft Brecht Capon bij KV Oostende? De verdediger kan op interesse rekenen van Mandel United, maar de Kustboys zouden hem wel een nieuw contract aangeboden hebben. Daarbij zou Capon wel moeten inleveren. (Lees meer)


KV Oostende wil een jonge verdediger wegplukken bij Arsenal

Bij KV Oostende hebben ze een nieuwe verdediger op het oog. De Kustboys denken aan Zach Medley, een 20-jarige Engelsman die op dit moment eigendom is van Arsenal. Hij wordt dit seizoen wel uitgeleend aan Kilmarnock. (Lees meer)


Casteels laat zich uit over toekomst

Er zijn weliswaar wat ploegen geïnteresseerd in Koen Casteels van Wolfsburg, maar in een interview met een Duits radiostation heeft de Belgische goalie aangegeven dat hij niet happig is om te vertrekken. Transfernieuws en Transfergeruchten 02/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 04/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties