Transfernieuws en Transfergeruchten 12/06: Buffon - Keita - Gorter

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 12/06: Buffon - Keita - Gorter
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

'Buffon maakt volgende week keuze over toekomst bekend'

Naar waar trekt Gianluigi Buffon? De Italiaanse doelman is ondertussen al 43 jaar maar denkt nog niet aan stoppen. Hij vertrekt zeker bij Juventus maar het is nog niet bekend waar hij naartoe trekt. Buffon liet eerder al weten dat hij in Italië enkel voor Juventus en Parma zou spelen. Parma, dat dit seizoen naar de Serie B zakte, zou wel geïnteresseerd zijn om de Buffon opnieuw in de kern op te nemen. Volgens het Italiaanse Calciomercato zouden Genoa en Besiktas ook geïnteresseerd zijn, net als het Portugese Belenenses.


'Donnarumma trekt na Italië-Zwitserland naar nieuwe club voor medische testen'

Het huwelijk tussen Gianluigi Donnarumma en AC Milan begon voor beide partijen fantastisch maar aan alle mooie liedjes komt zoals gekend een einde. (Lees meer)


OFFICIEEL: Charleroi gaat in eigen land shoppen bij OH Leuven

Het zijn drukke dagen bij Charleroi. De Zebra's versterkten zich vrijdag nog met de Zwitser Stefan Knezevic en zaterdag komt er opnieuw een speler bij. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 11/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 13/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties