Transfernieuws en Transfergeruchten 11/06: Bruno - Voet - Nmecha - Plastun - Knežević

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 11/06: Bruno - Voet - Nmecha - Plastun - Knežević
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Sporting Charleroi gaat zich versterken met twee verdedigers

Charleroi gaat zich de komende dagenn versterken met twee nieuwkomers in de verdediging. Stelios Andreou en Stefan Knezevic zullen binnen enkele dagen tot de Zebra's behoren. (Lees meer)


Nog wat moeilijker voor Anderlecht om Nmecha te houden: ook nummer 8 uit Bundesliga ziet in hem ideale spits

Waar ligt de toekomst van Lukas Nmecha? Als Anderlecht hem nu nog weet te houden, zou het echt wel een huzarenstukje zijn, aangezien Nmecha naar winst geleid heeft op het EK voor beloften. De interesse van verschillende ploegen wordt aangewakkerd. (Lees meer)


OFFICIEEL: Igor Plastun verlaat de Buffalo's na drie seizoenen en keert terug naar ex-club

De passage van Igor Plastun bij de Buffalo's zit erop. Plastun was speler van AA Gent sinds 2018. Hij kwam toen over van het Bulgaarse Ludogorets. Drie jaar later maakt de verdediger de omgekeerde beweging: Ludogorets ontvangt hem opnieuw met open armen. (Lees meer)


Siemen Voet na jaren bij Club Brugge en uitleenbeurt aan KVM naar Nederlandse club

Siemen Voet zal komend seizoen wellicht niet in de Belgische, maar in de Nederlandse hoogste klasse actief zijn. De centrale verdediger is nu nog eigendom van Club Brugge. Het voorbije seizoen werd Voet uitgeleend aan KV Mechelen. (Lees meer)


'City Football Group stalt Zuid-Amerikaans talent (met opmerkelijke naam) bij Lommel SK'

Het eerste seizoen onder de vleugels van de City Football Group leverde SK Lommel een derde stek op 1B. Dat de ambitie van de Noord-Limburgers op termijn in 1A ligt, is bekend. De City Football Group omringt hiervoor de Belgische basis met buitenlandse toptalenten. (Lees meer)


OFFICIEEL: AA Gent versterkt zich met smaakmaker van Zulte Waregem
Foto: © photonews

OFFICIEEL: AA Gent versterkt zich met smaakmaker van Zulte Waregem

De transfer van Zulte Waregem naar AA Gent kon niet uitblijven, want het was al bekend dat de medische testen achter de rug waren. Nu is het ook officieel: de Buffalo's versterken zich met de komst van Gianni Bruno, die het afgelopen seizoen bij Essevee vlot de weg naar doel vond. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 10/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 12/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties