Transfernieuws en Transfergeruchten 10/06: Wijnaldum - Samatta - Marin - Hakimi - Tapsoba - Borré Amaury - Matondo - Pirotte

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 10/06: Wijnaldum - Samatta - Marin - Hakimi - Tapsoba - Borré Amaury - Matondo - Pirotte
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 26/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Wijnaldum - Samatta - Marin - Hakimi - Tapsoba - Borré Amaury - Matondo - Pirotte

OFFICIEEL: Monstercontract haalt gewilde middenvelder over om kar helemaal te keren

Georginio Wijnaldum gaat niet voor FC Barcelona, maar voor PSG voetballen. De Nederlandse middenvelder ging uiteindelijk overstag voor het enorme contract dat in Parijs om hem ligt te wachten. Dat is nu officieel. (Lees meer)


OFFICIEEL: opnieuw een jeugdproduct van Lierse (en Academie Guillou) naar de Champions League
Foto: © photonews

OFFICIEEL: opnieuw een jeugdproduct van Lierse (en Academie Guillou) naar de Champions League

De jeugd van Lierse en dan vooral de JMG Academie van Lier heeft de voorbije jaren al heel wat opgeleverd. Het is nu niet anders. (Lees meer)


'Genk wil Anderlecht aftroeven voor ex-topschutter door verdediger in de deal te betrekken'

Lukas Nmecha is nog steeds niet van RSC Anderlecht komend seizoen, en dus heeft paars-wit nog andere ballonnetjes opgelaten. Eentje daarvan lijkt alvast moeilijk te worden, want Genk voert de forcing. (Lees meer)


Charleroi haalt speelster op bij Standard

Bij Charleroi willen ze zich maar graag versterken met oog op het nieuwe seizoen in de Super League, om wat plaatsen hoger te raken in het klassement. (Lees meer)


'Club Brugge wil onder meer Atalanta aftroeven voor Colombiaan met marktwaarde van 15 miljoen euro'

Club Brugge heeft er zin in met oog op het volgend seizoen en is al volop de markt aan het afspeuren op zoek naar eventuele versterkingen. (Lees meer)


'KRC Genk gaat opvallende slag slaan bij Schalke 04'

Bij KRC Genk zitten ze niet stil. Om Club Brugge de loef te proberen afsteken, wil het zich gevoelig versterken. (Lees meer)


Razvan Marin lijkt op weg naar AC Milan

Als we de Italiaanse pers mogen geloven, is ex-Standard-speler Razvan Marin onderweg naar AC Milan. (Lees meer)


'Kapers op de kust voor Hakimi'

Nadat PSG een bod van zo'n 60 miljoen euro op tafel heeft gelegd voor Achraf Hakimi heeft nu ook Chelsea volgens de Engelse pers een vergelijkbaar bod gedaan. De strijd kan beginnen ... 


Anderlecht heeft ook Argentijnse optie in het vizier om Lokonga te vervangen
Foto: © photonews

Anderlecht houdt de Argentijn Fausto Vera in het oog

Het lijkt zo goed als zeker dat Albert Sambi Lokonga deze zomer vertrekt bij Anderlecht. De kapitein heeft nog geen concrete aanbieding, maar paars-wit heeft wel al een lijstje met mogelijke vervangers. (Lees meer)


KV Oostende wil winger Tapsoba overnemen van Standard

De transfermarkt komt stilaan op gang. Ook KV Oostende moet zich voor volgend seizoen versterken, want ze zagen heel wat volk vertrekken. Nu lijken ze bij Standard te willen aankloppen voor Abdoul Tapsoba. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 09/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 11/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties