Transfernieuws en Transfergeruchten 06/08: Messi - Neymar - Ugbo - Collado Gutiérrez - Ndiaga Yade - Joveljić - Breinburg - Traore

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 06/08: Messi - Neymar - Ugbo - Collado Gutiérrez - Ndiaga Yade - Joveljić - Breinburg - Traore
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Messi - Neymar - Ugbo - Collado Gutiérrez - Ndiaga Yade - Joveljić - Breinburg - Traore

Cristian Romero gaat van Atalanta naar Tottenham Hotspurs

Het hing al even in de lucht maar vanavond kwam er witte rook uit de schouw bij Tottenham Hotspurs. De vervanger voor Toby Alderweireld heeft getekend. (Lees meer)


Sivert Heltne Nilsen verlaat Waasland-Beveren en gaat aan de slag bij het Noorse SK Brann

Vlak voor de start van de competitie ziet Waasland-Beveren één van zijn sterkhouders vertrekken. (Lees meer)


Lionel Messi op weg naar PSG en hereniging met Neymar

Nu dat Barcelona en Lionel Messi hebben bekendgemaakt dat hun wegen scheiden lijkt de weg geplaveid allerhande speculaties te maken over zijn toekomst. Maar deze kan wel eens heel dicht bij de waarheid liggen. (Lees meer)


Chaka Traore kan de overstap maken van Parma naar Club Brugge

Club Brugge wil zich versterken met een jong Ivoriaans talent en wil daarvoor gaan shoppen in Italië bij Parma. (Lees meer)


Officieel: Ex-speler Anderlecht trekt naar Amerika

Een doelpunt en een assist in vijf wedstrijden. Dat was wat hij produceerde bij RSC Anderlecht. Nu heeft hij een nieuwe uitdaging beet. (Lees meer)


'Anderlecht en Italiaanse kaper op de kust, maar Genk blijft in polepositie voor JPL-revelatie'
Foto: © photonews

'Anderlecht en Italiaanse kaper op de kust, maar Genk blijft in polepositie voor JPL-revelatie'

Vorig jaar was hij een van dé revelaties in de Jupiler Pro League, mogelijk komt daar een verlengd avontuur van in onze vaderlandse competitie. (Lees meer)


'Anderlecht wil deal Club Brugge met Barcelona kapen, maar ...'

De kapitein van Barcelona B was al zo goed als rond met Club Brugge, zo leek het. Maar plots zijn er toch kinkjes in de kabel. (Lees meer)


ADO Den Haag heeft beet

ADO haalt opnieuw een versterking binnen. Gregor Breinburg heeft zijn krabbel gezet onder een meerjarig contract. Hij komt over van De Graafschap.


Nog wat Metz-volk voor Seraing

Papa Ndiaga Yade en Boubacar Traoré zouden van Metz naar Seraing gaan komen. Die deals zijn zo goed als rond.


'PSG al aan het praten met Messi'

PSG zou al aan het praten zijn met Lionel Messi, weten diverse Franse en Spaanse media te melden. Het worden spannende weken ...



Transfernieuws en Transfergeruchten 05/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 07/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties