Contract Van Damme bij Mechelen opengebroken

Redactie
Contract Van Damme bij Mechelen opengebroken
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 30/09 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Musonda - Rodríguez Rubio - Rodríguez Rubio - Lang - Van Damme - Rüdiger

Contract Van Damme bij Mechelen opengebroken

Het contract van Joachim Van Damme bij KV Mechelen zal eerstdaags worden opengebroken tot 2025, zo blijkt.

Transfernieuws en Transfergeruchten 23/09

James Rodrígues gaat in Qatar aan de slag bij Al Rayyan

James Rodríguez heeft een nieuwe club gevonden na zijn transfervrije vertrek bij Everton. De Colombiaan gaat aan de slag in Qatar bij Al Rayyan SC.  (Lees meer)


Emre Demir tekent bij FC Barcelona.

FC Barcelona heeft zich versterkt met Emre Demir, een aanvallende middenvelder, die één van de grootste Turkse talenten is van dit moment. (Lees meer)


Twijfels over Lang

Bij Club Brugge verlengden ze onder andere het contract van Noa Lang, maar verschillende bronnen vragen zich af of hij dez winter niet alsnog zal vertrekken.


James Rodriguez maakt opvallende overstap

James Rodriguez heeft Everton zoals geweten verlaten. Nu heeft hij ook een nieuwe club en dat is verrassend het Qatarese Al Rayyan.


Charly Musonda Junior komt met nieuws

Charly Musonda Junior zou snel met nieuws komen over zijn toekomst, na twee jaar van blessureleed is er licht aan het einde van de tunnel.


Bayern München wil shoppen in Engeland

Antonio Rüdiger zou Chelsea wel eens kunnen inwisselen voor Bayern München. De gesprekken zijn ondertussen aangeknoopt. Transfernieuws en Transfergeruchten 22/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 24/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties