Transfernieuws en Transfergeruchten 24/09: Lacazette - Håland - Verschaeren - Chiesa - Dimata - Fati

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 24/09: Lacazette - Håland - Verschaeren - Chiesa - Dimata - Fati
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 21/10 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lacazette - Håland - Verschaeren - Chiesa - Dimata - Fati

Ansu Fati kan de overstap maken van FC Barcelona naar Manchester City

Dat FC Barcelona is moeilijk financieel vaarwater zit is geen geheim. Andere clubs zouden hier wel eens van kunnen profiteren. Zo ziet Manchester City wel iets in Ansu Fati (Lees meer)


'Europese topclub dringt opnieuw aan in Lotto Park'

'Europese topclub dringt opnieuw aan in Lotto Park'

Het zou wel eens een interessante zomermercato volgende zomer kunnen worden, of misschien dat er ook deze winter al een en ander in beweging wordt gezet. (Lees meer)


'Belgische ex-Anderlechtspeler lijkt alweer te verkassen uit Spanje, drie miljoen euro gevraagd'

Het zou zomaar nog eens een nieuwe club kunnen worden voor een 24-jarige Belg, want hij is overbodig bij zijn team. (Lees meer)


Dortmund heeft opvolger Haaland al op het oog

De kans dat Erling Haaland na dit seizoen zal verkassen bij Borussia Dortmund? Die wordt steeds groter. En dan zou Federico Chiesa volgens Italiaanse bronnen de opvolger moeten gaan worden. 


Liverpool mengt zich in de strijd

Ook Liverpool heeft zich nu gemengd in de strijd om Haaland. Daarmee is nu zowat de hele Engelse top in hem geïnteresseerd.


Alexandre Lacazette naar Barcelona?

Na Atlético Madrid heeft nu ook Barcelona zich weten te melden voor Alexandre Lacazette van Arsenal. Dat zegt Daily Mail.Transfernieuws en Transfergeruchten 23/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 25/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties