'Coutinho weldra definitief naar Aston Villa?'

Redactie
'Coutinho weldra definitief naar Aston Villa?'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 23/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Simons - Leye - Coutinho - De fauw - De Neve - Meijer

'Coutinho weldra definitief naar Aston Villa?'

Sport meldt dat Aston Villa Philippe Coutinho volgend seizoen definitief wil overnemen van Barcelona. De vraagprijs van de Braziliaan zou rond de veertig miljoen euro schommelen, wat niet onoverkomelijk is voor de club uit Birmingham. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 04/04

Zulte Waregem ziet mogelijk een voormalige publiekslieveling als nieuwe trainer

Timmy Simons en Davy De Fauw namen in de loop van het seizoen de fakkel over van Franky Dury. De bedoeling was om zo snel mogelijk het behoud te verzekeren. Dit is gelukt, maar toch moeten ze mogelijk plaatsruimen. (Lees meer)


OFFICIEEL: KV Kortrijk plukt jonge Belg weg bij rivaal

OFFICIEEL: KV Kortrijk plukt jonge Belg weg bij rivaal

Het hing al weken in de lucht en maakte al een en ander los bij de fans van Zulte Waregem, maar maandag maakte KV Kortrijk het nieuws officieel. Dion De Neve (20) is vanaf volgend seizoen een Kerel. (Lees meer)


'Juventus en Monaco gaan de strijd met elkaar aan om Anderlecht-youngster'

RSC Anderlecht heeft heel wat talent rondlopen in de jeugdacademie. En dat maakt ook de grote ploegen wakker. (Lees meer)


Club Brugge doet miljoenenbod om problemen op linksachter op te lossen

Club Brugge is al even op zoek naar een valabele linksachter, gezien het feit dat zowel Sobol als Ricca hun minpunten hebben en eerdere vervangers ook niet doorbreken. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 03/04 Transfernieuws en Transfergeruchten 05/04

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties