Transfernieuws en Transfergeruchten 09/07: Suarez - Bongonda - Cullen - De Winter - Zajc - Tabidze - Clarke - Johansson

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 09/07: Suarez - Bongonda - Cullen - De Winter - Zajc - Tabidze - Clarke - Johansson
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 06/10 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Suarez - Bongonda - Cullen - De Winter - Zajc - Tabidze - Clarke - Johansson

'Théo Bongonda heeft Midden-Oosten gekozen als nieuwe bestemming'

Er is al enige tijd speculatie rond een eventueel vertrek van Théo Bongonda bij Genk. Zijn nieuwe bestemming zou het Midden-Oosten worden. (Lees meer)


'KVO test doelman van Hamburg als mogelijke vervanger van de naar Brighton teruggekeerde Kjell Scherpen'

Omdat Kjell Scherpen teruggekeerd is naar Brighton, is KVO op zoek naar een nieuwe doelman. Die kan het misschien wel bij Hamburg vinden. (Lees meer)


Jack Clarke is na zijn huur aan Sunderland definitief naar Sunderland

Sunderland heeft een voormalig huurspeler definitief binnengehaald. Jack Clarke komt over van Tottenham voor 4 jaar. (Lees meer)


Jemal Tabidze al na een maand weer weg bij Kortrijk

Kortrijk heeft niet lang kunnen profiteren van Jemal 'Jimmy' Tabidze. De club heeft hem al na een maand doorgestuurd. (Lees meer)


De Sloveense middenvelder Miha Zajc zou op het lijstje van Club Brugge staan

Club Brugge zou ook nog azen op een extra middenvelder met ervaring en heeft daarbij Miha Zajc op zijn lijstje staan. De middenvelder is eigendom van Fenerbahçe. (Lees meer)


Juventus leent Koni De Winter uit aan Empoli

Juventus heeft heel groot geloof in onze landgenoot Koni De Winter. Die had nog een contract tot 2024, maar verlengde dat nu. Intussen wordt hij ook onmiddellijk uitgeleend aan Empoli. (Lees meer)


Berlusconi ziet het groot bij Italiaanse promovendus: 'Vijf miljoen per jaar voor Luis Suarez'

Hou komend seizoen zeker AC Monza in de gaten. De promovendus in de Serie A heeft met Silvio Berlusconi een steenrijke eigenaar. De voormalige sterke man van AC Milan laat ook bij het (tot voor kort) bescheiden Monza de euro's rollen. (Lees meer)


Anderlecht verliest Cullen aan Burnley, maar ziet miljoenen binnenstromen

Anderlecht verliest Cullen aan Burnley, maar ziet miljoenen binnenstromen

Geen spoor meer van Josh Cullen (26) op de stage van Anderlecht in Nederland. De Ier staat op het punt een contract te ondertekenen bij Burnley, waar hij herenigd wordt met Vincent Kompany. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 08/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 10/07

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties