Anderlecht-Gent werd al uitgesteld, straks ook Antwerp-Union? Later op de week duidelijkheid

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Anderlecht-Gent werd al uitgesteld, straks ook Antwerp-Union? Later op de week duidelijkheid

Aangezien zowel Antwerp als Union goeie kans maken om straks door te stoten naar de volgende voorronde van respectievelijk de Conference League en de Champions League moet de kalendermaker mogelijk nog ingrijpen.

Op speeldag vijf werd Anderlecht-Gent al uitgesteld omdat beide ploegen waarschijnlijk Europese voorrondes spelen en de kalendermaker de Belgische ploegen alle ruimte wil geven om de Europese coëfficiënt te verdedigen. Maar op die speeldag staat ook Antwerp-Union ingepland, op zaterdag 20 augustus om 20u45 meer bepaald. Om dezelfde reden zou het dus logisch zijn dat ook dat duel wordt uitgesteld, schrijft Het Nieuwsblad.

Union speelt als het doorstoot tegen Rangers tegen PSV of Monaco. Antwerp stoot ook met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid door. Wellicht wordt er deze week meer nieuws verwacht na de Europese wedstrijden. In Nederland kreeg PSV zo al meer tijd en hun duel werd uitgesteld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21570 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties