Transfernieuws en Transfergeruchten 08/12: Dewaest - Buchanan - Bono - Swers - Wouters - Alzate - Bellingham - Daland

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 08/12: Dewaest - Buchanan - Bono - Swers - Wouters - Alzate - Bellingham - Daland
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 01/02 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Dewaest - Buchanan - Bono - Swers - Wouters - Alzate - Bellingham - Daland

KV Mechelen laat twee overbodige spelers uit de kern thuis van stage en zij mogen uitkijken naar een andere club

Het lijkt einde verhaal bij KV Mechelen voor twee spelers die overbodig geworden zijn. Zij mogen dan ook uitkijken naar een andere club. (Lees meer)


Sebastien Dewaest duikt plots op in selectie Jong Genk tegen Club NXT

Niet enkel Nemeth en Godts werden bij Genk naar de B-kern verwezen, ook een ervaren speler maakt deel uit van de selectie. (Lees meer)


Hij maakt indruk op Jan Breydel, ook Philippe Clement gecharmeerd

Hij maakt indruk op Jan Breydel, ook Philippe Clement gecharmeerd

Philippe Clement is goed bezig bij AS Monaco. De Belgische topcoach heeft nu ook zijn oog laten vallen op iemand uit Jan Breydel. (Lees meer)


Speelt Standard zomeraanwinst deze winter alweer kwijt? 'Premier League-club wil hem terug'

Speelt Standard deze winter al een van zijn zomeraanwinsten kwijt? Het zou zomaar kunnen, al gaan ze het niet zomaar laten gebeuren. (Lees meer)


Real heeft plan met 16-jarig wonderkind

Endrick. Dat is de 16-jarige speler van Palmeiras, die klaar is voor een leuke carrière. Real Madrid zou volgens Fabrizio Romano al een mondeling akkoord hebben voor 60 miljoen euro.


Tajon Buchanan deze winter weg bij Club Brugge?

Tajon Buchanan speelde een degelijk WK met Canada in Qatar. Dat levert de 23-jarige speler nu ook interesse op van onder meer Napoli en Juventus. Mogelijk komt het deze winter al tot een transfer.


Ziyech naar AC Milan?

Hakim Ziyech is aan een geweldig WK bezig en wil dat ook verzilveren. Een transfer naar AC Milan zou volgens Italiaanse bronnen op tafel liggen.


Quid Bellingham?

Wat met Jude Bellingham? Na onder meer PSG en Real Madrid heeft nu ook Liverpool contact opgenomen met de topper van Borussia Dortmund.


'Bono op weg naar Premier League'

Bono is aan een goed WK bezig in Qatar. En dat is de topclubs ook niet ontgaan. Manchester United, Aston Villa en Leicester City horen bij de gegadigden.Transfernieuws en Transfergeruchten 07/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 09/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties