Transfernieuws en Transfergeruchten 18/12: Suarez - De Cuyper - Antunes Gouveia - Szymański - Raskin - Tremoulet - Fofana - Nübel

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 18/12: Suarez - De Cuyper - Antunes Gouveia - Szymański - Raskin - Tremoulet - Fofana - Nübel
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Suarez - De Cuyper - Antunes Gouveia - Szymański - Raskin - Tremoulet - Fofana - Nübel

Luis Suarez is nog niet van plan om te stoppen met voetballen

Het WK verliep teleurstellend voor Uruguay en voor Luis Suarez was het zijn laatste kunststukje op het internationale tornooi. Op clubniveau lijkt hij van geen ophouden te willen weten. (Lees meer)


Done deal: ex-speler Moeskroen, Antwerp en Zulte Waregem keert (even?) terug naar eigen land
Foto: © photonews

Done deal: ex-speler Moeskroen, Antwerp en Zulte Waregem keert (even?) terug naar eigen land

Hij heeft jarenlange ervaring bij diverse Belgische ploegen, maar nu is er een nieuw avontuur dat op hem wacht. (Lees meer)


Turkse interesse? 'Club Brugge heeft grootste plannen en hangt prijskaartje van 10 miljoen euro om vleugelverdediger'

Momenteel maakt hij het mooie weer niet eens in Jan Breydel, maar dat wil niet zeggen dat Club Brugge hem koste wat het kost wil houden. (Lees meer)


Exclusief: Karim Belhocine kan naar ... Ligue 1

Karim Belhocine is al eventjes een vrije coach, sinds hij door KV Kortrijk op de keien werd gezet. Nu heeft hij mogelijk een nieuwe club. (Lees meer)


'Standard heeft al vervanger Raskin op het oog en wil WK-ganger inlijven'

Bij Standard mag ook Nicolas Raskin de club klaarblijkelijk verlaten. En dus moeten ze op zoek naar een vervanger. (Lees meer)


'Anderlecht wil creatieve flankspeler losweken bij ... Benfica'

RSC Anderlecht kan wel wat creativiteit op de flanken gebruiken de komende jaren. Jérémy Doku is nog niet écht vervangen. (Lees meer)


Chelsea heeft speler op het oog

David Datro Fofana zou heel dichtbij Chelsea staan. Fabrizio Romano meldt dat de 19-jarige aanvaller Molde gaat verlaten.


Man United wil losgaan op arbeidsmarkt

Cody Gakpo, Jude Bellingham, Antoine Griezmann, Goncalo Ramos, ... Manchester United heeft volgens Engelse media een ferm verlanglijstje aangelegd.


Ajax op zoek naar nieuwe doelman

Ajax is op zoek naar een nieuwe doelman. Het dacht al aan Noppert, maar ook Nübel (26) staat op het lijstje van de Ajacieden volgens VI.


Sandro Trémoulet klaar voor Luikse transfer?

Sandro Trémoulet van Seraing zou wel eens een transfer kunnen maken naar Standard. Dat meldden verschillende Waalse bronnen.



Transfernieuws en Transfergeruchten 17/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 19/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties