Winkelmans laat zich uit over KAA Gent: "Denk niet dat Hein gaat blijven"

Winkelmans laat zich uit over KAA Gent: "Denk niet dat Hein gaat blijven"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAA Gent miste play-off 1 op de slotspeeldag en is zo veroordeeld tot het spelen van play-off 2. Kan het op bezoek bij Standard de rug rechten in de strijd om plek 5 en een Europees ticket?

“Ik geloof niet meer in AA Gent dit jaar”, aldus Evert Winkelmans in MidMid. “Wat daar op die laatste speeldag gebeurd is?”

“Vanhaezebrouck mag zoveel de kalmte bewaren als hij wil, intern is dat een clash en een klap. Niet enkel met het bestuur maar ook met enkele spelers. Dat kan niet goed zijn voor de sfeer.”

Spelerscontracten, het missen van play-off 1 ten koste van de aartsrivaal, … Het moet er op inhakken. “En ook de fans hebben een klap gekregen.”

“Ik had ze veel hoger ingeschat, ik had gedacht dat ze gingen meedoen voor de titel dit seizoen. Vorig seizoen waren ze op het einde ook heel goed.”

Achter de feiten aanlopen

En nochtans waren er goede spelers genoeg volgens Winkelmans: “Okumu, Ngadeu en Torunarigha. Wat een verdediging was dat in het begin van het seizoen op papier.”

“Altijd opnieuw lopen ze achter de feiten aan. Ik weet niet of Hein gaat blijven na alles wat er gebeurd is, met  alle openlijke discussies.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties