Altijd pittig: 'Anderlecht wil verdediger wegkapen voor neus van ander JPL-team'

Altijd pittig: 'Anderlecht wil verdediger wegkapen voor neus van ander JPL-team'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Charleroi was de voorbije dagen aan het onderhandelen met Achraf Dari, die eind 2022 nog de halve finales van het WK in Qatar betwistte met Marokko. Nu lijkt er echter een andere optie te zijn.

Heel wat Belgische clubs zijn momenteel op zoek naar een centrale verdediger. Charleroi is net als Standard, Club Brugge en Anderlecht een van die teams. Zij waren de voorbije dagen aan het spreken met Achraf Dari.

De Marokkaanse international - die 187 minuten speelde op het WK in Qatar - komt niet meer voor in de plannen van Stade Brestois en staat dus open voor een nieuw avontuur. Daar leken de Zebra's van te willen profiteren.

Amper 119 speelminuten voor Dari, ook Lecce en Anderlecht roeren zich

Maar er zijn kapers op de kust. Volgens Footmercato zou nu ook ... RSC Anderlecht interesse tonen in de centrale verdediger. Charleroi wilde hem huren met aankoopoptie, ook Anderlecht zou zo'n deal wel zien zitten. Met Lecce zijn er ook buitenlandse kapers op de kust.

De 24-jarige Marokkaan kwam dit seizoen nog niet verder dan 119 speelminuten in de Ligue 1, verdeeld over één basisplaats en drie korte invalbeurten. Een oplossing dringt zich dus sowieso op voor de centrale verdediger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties