Standard-fans hebben duidelijke boodschap voor het bestuur en zullen acties ondernemen

Standard-fans hebben duidelijke boodschap voor het bestuur en zullen acties ondernemen
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard beleeft niet zijn beste seizoen, op sportief en financieel vlak. De supporters hebben er genoeg van en zullen acties ondernemen.

Het seizoen van Standard, het 125e in de clubgeschiedenis, moest historisch worden. Dat was het wel, met ongelooflijke en frequente sfeeracties van de Ultras Inferno en het PHK 04.

Het was ook historisch op sportief vlak, maar niet op de juiste manier. Standard moest 28 speeldagen wachten voordat het zich kon verzekeren van het behoud.

Ondanks alles bleven de fans hun ploeg steunen. Maar iedereen vraagt zich af: wanneer zullen ze hun geduld verliezen?

Standard-fans hebben duidelijke boodschap en zullen actie ondernemen

In een gezamenlijke verklaring hebben de Ultras Inferno en PHK 04 zich uitgesproken over het einde van dit seizoen en hun verwachtingen voor het volgende seizoen.

'Het tweede seizoen onder het 777-tijdperk eindigt met een slecht resultaat, wat leidt tot het slechtste seizoen in de geschiedenis van onze club. De 777-toespraak was om binnen 3 jaar bovenaan de ranglijst te spelen om onze kleuren de status te geven die de club verdient. Het tegenovergestelde gebeurt nu de club zowel sportief als financieel op de rand van de afrond staat.'

'Omdat het uiteindelijk de supporters zijn die de borg staan voor het DNA en de identiteit van de club, blijven wij aanwezig en zingen wij voor ons wapen maar vooral voor onszelf. Niet voor deze poppen op en naast het veld. We zullen verschillende ontevredenheidsacties voeren, zoals een symbolische zangstaking tijdens de eerste 12 minuten van elke wedstrijd, vergezeld van berichten enz...'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties