KV Mechelen: Renard Olivier, Ivens Jonas, Mellemans Jeroen, Van Hoevelen Kenny, Persoons Koen, Dunkovic Antun, Geudens Kevin, Asare Akwasi-Nana, Imschoot Kristof, Vleminckx Bjorn, Nong Aloys.
Nong draait zich goed vrij en schiet, maar Berthelin redt.
14

Goal
Doelpunt van Björn Vleminckx (Onbekend Onbekend)
Berthelin blundert, Vleminckx profiteert er optimaal van. Hij schakelt Derijck uit en legt koelbloedig binnen: 0-1 voor KV Mechelen.
22
KV Mechelen blijft goed spelen. Het is wachten op een antwoord van Dender.
23
Nong gaat neer in het strafschopgebied en schreeuwt om een penalty, maar de ref ziet er geen overtreding in.
25
Renard redt prima na een knal van Deflandre.
29
Dender heeft de wedstrijd nu toch in handen genomen.
30
Vervangen Predrag Filipovic
Ingevallen Younnous Oumouri

34
Een vrije trap van Barbé wordt gepakt door Renard.

Rust
KV Mechelen gaat met een voorsprong de rust in. Wat kan Dender nog in de tweede helft?

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
50
Dender is gemotiveerd uit de kleedkamers gekomen, maar voorlopig zonder resultaat.
52
Reuzekans voor KV Mechelen! Kristof Imschoot besluit op de paal.

Goal
Doelpunt van Jeroen Mellemans (Kristof Imschoot)
Mellemans kopt een vrije trap van Imschoot tegen de netten: 0-2 voor KV Mechelen
78

Goal
Doelpunt van Aloys Nong (Jeroen Mellemans)
Nong telt Dender helemaal uit. Hij neemt de voorzet van Mellemans in de draai aan en scoort: 0-3.