Stadion: Luminus Arena

Herbeleef KRC Genk - Sporting Lokeren (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen KRC Genk en Sporting Lokeren live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Welkom vanuit de Cristal Arena waar Racing Genk vanavond op zoek gaat naar zijn eerste overwinning van het nieuwe seizoen. Door de tegenvallende start werd de club op enkele plaatsen gewijzigd. Lokeren nam een behoorlijke start met een mooie 4 op 6 en kon ontspannen naar deze wedstrijd toeleven. De aftrap van deze partij wordt gegeven door Brank Strupar en Souleymane Oulare.
Racing Genk: Bailly Logan, Carlos Pinto Chaves Joao, Daeselaire Dimitri, Matoukou Eric, Da Silva Alex, De Decker Wim, Dos Santos Tiago Silva, Tözser Daniel, Nemec Adam, Ogunjimi Marvin, Bosnjak Ivan.
Lokeren: Copa Barry Boubacar, Doll Olivier, Dupré Frederic, El Mouataz Hassan, Strul Avi, M'Bayo Marcel, Carevic Mario, Pavlovic Nebosja, Tiko Tshilola Tshinyama, Golan Omer, Maazou Ouwo Moussa.
1
Scheidsrechter Efong Nzolo laat het eerste fluitsignaal van de wedstrijd weerklinken.
3
Genk eist het balbezit op in de aanvangsfase van deze wedstrijd.
5
De eerste hoekschop van deze partij is voor de thuisclub, deze levert echter geen gevaar op.
10
Genk doet een poging om Lokeren onder druk te zetten maar verder dan enkele kleine kansjes komen de Limburgers niet.
15
Lokeren komt even dreigen na slordig uitverdedigen van Genk.
20
Wim De Decker kan de aangeboden kans na een hoekschop niet benutten.
23
Genk toont veel goede wil door op zoek te gaan naar de eerste echte kans van de wedstrijd, Lokeren houdt echter makkelijk stand.
35
Eindelijk nog eens een Genkse actie via Ogunjimi en Da Silva. Niemand staat echter goed geplaatst voor doel om af te werken.
38
Daar was Genk dicht bij een eerste doelpunt via Ogunjimi maar zijn schot gaat net naast doel.
45
Genk blijft het moeilijk hebben om kansen af te dwingen. Ogunjimi doet nog eens een poging maar zijn voorzet waait hoog over alles en iedereen.

Scheidsrechter
Rust
Scheidsrechter Nzolo besluit dat het welletjes is geweest in deze weinig boeiende eerste helft. Genk zette in de aanvangsfase Lokeren onder druk maar zonder echte kansen af te dwingen. Ook Lokeren kon voor weinig dreiging zorgen voor doel. Hopelijk wordt de tweede helft van een betere kwaliteit dan de eerste.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We zijn begonnen aan de tweede helft.
50
Genk neemt opnieuw de beste start maar moet het eerste kansje in deze tweede helft aan de bezoekers laten. Dit leverde echter geen echte dreiging op.
53
 Gele kaart voor Mario Carevic

54

Goal
Doelpunt van Joao Carlos (Onbekend Onbekend)
Carlos verlengt de vrijschop in doel!
55
Vervangen Marvin Ogunjimi
Ingevallen Tom Soetaers

59
Nemec brengt Genk bijna op een 2-0 voorsprong maar kopt net naast de verkeerde kant van de staak.