Volg de match tussen SK Beveren en Antwerp live, samen met vele andere supporters.

Owusu is het kind van de rekening bij Antwerp, Bolingi wordt de diepe man naast Mbokani & co. Wie pakt de punten op de Freethiel?
19:23
Nog een dik halfuur tot de start van de match! De opwarming is volop bezig en het is berenkoud.
19:53
Een kattenvalse Ă©n pijnlijke versie van "You'll never walk alone" werd het, want die van Antwerp hadden er geen boodschap aan. "We gaan winnen voor onze voorzitter", aldus nog de stadionspeaker. De bezoekers wonnen alvast het feestje voor de match.
19:57
Nog wat confetti om het helemaal 'af' te maken. De trend is gezet.
1
Waasland-Beveren-Antwerp: 0-0
1
De bal rolt op de Freethiel. Kan Waasland-Beveren zich onderin wegspelen of wordt Antwerp dé winnaar van het weekend?
2
Meteen een vrije trap voor de bezoekers. Refaelov mikt hem via de muur in corner.
4
Er zit blijkbaar ook flink wat volk in de thuisvakken ... Dit wordt zo'n avond.
5
"Beveren is van ons olé olé", aldus de supporters.
8
Balverlies van Jelle Van Damme, maar Boljevic kan er niet meer dan een matig schotje uitkrijgen.
11
De eerste tien minuten lag de match wat in evenwicht. Antwerp domineert, maar de enige kans was voor de thuisploeg.
14
Harde kopslag van Bolingi en dan in de rebound is daar Van Damme, die de bal over de lijn lijkt te duwen. Ref en lijnrechter zeggen van niet, de VAR komt niet tussen.
16
Aan de overkant zeilt een schot hoog over.
19
Mbokani met een schot, Bolingi laat lopen, maar Roef kan met een beenveeg redden. De bezoekers komen nadrukkelijker de neus aan het venster steken.
22
Halfweg de eerste helft en Antwerp drukt door, maar het blijft wachten op de 0-1.
24
Antwerp krijgt nog eens een corner, maar daar doet Refaelov wel heel erg weinig mee. Weg kans!
27
Ampomah komt nog eens met een goede voorzet, maar geen problemen voor Bolat en co.
28
Buta aan de tweede paal! Hij zet nog voor en daar kan niemand bij de bal.
30

33
Aan de ene kant een halve kans voor Bolingi en wat scharen van Juklerod, aan de overkant een schot van Ampomah in het blok. Ook de corner levert niks op.
36
Refaelov bijna met de 0-1, maar hij trapt een gat in de lucht!
Refaelov bijna met de 0-1, maar hij trapt een gat in de lucht! Prima voorzet van Buta was het!
39
Het spel gaat goed op en neer, maar veel levert het niet op. Aan de ene kant kan Rodrigues zijn man niet voorbij, aan de overkant is het schotje van Vellios geen bedreiging voor Bolat.
39
 Gele kaart voor Aleksandar Boljević

40
De eerste gele kaart is er eentje voor een optelsom aan fouten.
42
Paul Keita ligt voor de tweede keer geveld. Hij zal eraf moeten, want lijkt echt niet verder te kunnen.
43
Vervangen Paul Keita
Ingevallen Jur Schrijvers

45
Boljevic haalt er nog eens een corner uit via een afgeweken schot in het zijnet, maar hij claimt zelf een handspel.
45+1
We krijgen er twee minuten bij in deze eerste helft.

Scheidsrechter
Rust
Waasland-Beveren - Antwerp: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De bal rolt opnieuw in Beveren.
49
De bezoekers opnieuw het felst uit de startblokken geschoten. Dat levert al meteen twee corners op.
51
Slordigheden troef aan beide kanten vooralsnog.
55
Boljevic roert zich met een schot, in de herneming Refaelov even met zijn hand aan de bal, maar geen elfmeter.
56
 Gele kaart voor Louis Verstraete

57

Goal
Doelpunt van Faris Haroun (Dieumerci Mbokani)
Daar is dan plots tĂłch de 0-1. Haroun legt aan en schildert de bal in de verste hoek over Roef. Het stadion ontploft, want dit is een thuismatch op de Freethiel!
58

Goal

61
"Wij gaan Europa in"
We zijn een uur ver. De fans nemen de match in handen: "Wij gaan Europa in"
62
Boljevic claimt voor de vierde keer een elfmeter, maar krijgt hem opnieuw niet.
65
Bölöni maakt zich eens flink kwaad op Mbokani, maar Antwerp heeft de match onder controle voorlopig.
68
De bezoekers monopoliseren de bal even, maar tot een schot komt het niet. We zijn halfweg de tweede helft, wat kan Waasland-Beveren nog verzinnen?
70
Ferrera brengt Lulic in het team. Kan hij het tij nog keren?
70
Vervangen Louis Verstraete
Ingevallen Karlo Lulić

73
Rodrigues nog een keertje met een schotje na veel vijven en zessen, maar geen probleem voor Roef.
76
Waasland-Beveren heeft nog een kwartier!
Wat komt er nog? De Waaslanders kunnen de bal niet in de ploeg houden en Antwerp controleert.
79
Nog eens een corner voor de thuisploeg, maar die levert niks op. Ondertussen gaan beide ploegen wisselen!