"Fysiek onmogelijk om die kans te missen": Ferrera verbijt ontgoocheling, maar beseft ook dat er weinig te eisen viel tegen Antwerp

"Fysiek onmogelijk om die kans te missen": Ferrera verbijt ontgoocheling, maar beseft ook dat er weinig te eisen viel tegen Antwerp
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren ging in eigen huis de boot in tegen Antwerp. Daar viel eigenlijk weinig op af te dingen, al had het zomaar anders kunnen lopen als de Waaslanders in blessuretijd een van hun twee reuzenkansen hadden afgewerkt.

Jur Schryvers, maar vooral Apostolos Vellios misten in de blessuretijd nog dotten van kansen voor de Waaslanders om zo de 1-1 te maken in eigen huis tegen The Great Old.

"Die kans van Vellios? Die is volgens mij fysiek onmogelijk om te missen, ik zag hem er echt al ingaan, maar het mocht niet zijn", aldus Yannick Ferrera achteraf.

Staan op onze plaats

"Het had ons met een heel ander gevoel naar huis kunnen laten gaan, maar we moeten eerlijk zijn: we toonden te weinig om te veel te gaan eisen."

Geen puntengewin dus voor Waasland-Beveren, dat zo na twaalf speeldagen met tien punten op de dertiende plaats staat, vier punten boven de drie hekkensluiters: "We staan op onze plaats", geeft Ferrera toe. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties