wbeSK Beveren
antAntwerp
Datum: 28/10/2018 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Freethiel
Omzeilt Antwerp ook tweede Wase klip en wat doet het publiek op de Freethiel met 'Operatie Propere Handen'?

Waasland-Beveren - Antwerp LIVE op Voetbalkrant.com

Omzeilt Antwerp ook tweede Wase klip en wat doet het publiek op de Freethiel met 'Operatie Propere Handen'?
Foto: © photonews

Speeldag 12 wordt afgesloten op de Freethiel in Beveren. Het wordt de eerste thuismatch voor Waasland-Beveren sinds Operatie Propere Handen ook een donderwolk boven de Wase club heeft achtergelaten.

Yannick Ferrera wil met Waasland-Beveren zo snel mogelijk alvast sportief in veiliger wateren terechtkomen, waardoor het team in zijn thuismatch tegen Antwerp graag punten zou pakken. De kloof met de drie laatste teams is voorlopig vier punten.

Rafidine Abdullah is er niet bij voor de Wase Leeuwen, terwijl ook Vanzo langer buiten strijd is. Boljevic raakt dan weer wél fit en zit ook in de wedstrijdselectie voor het treffen met The Great Old:

Bij Antwerp willen ze ook maar wat graag de drie punten pakken op de Freethiel. Na de zege tegen Lokeren willen ze ook graag die andere Wase club kloppen. Opmerkelijk: sinds de oprichting van Waasland-Beveren in 2010 onder die naam kon Antwerp nog niet winnen tegen hen.

Wie pakt de punten op de Freethiel? Via Betfirst kan u een bonus krijgen aan 200% tot 200 euro als u via ons inschrijft. Een gokje op Antwerp kan dan meteen tot 380 euro opleveren!

Meer nieuws