Reactie ? Antwerp maakt er een thuismatch van op de Freethiel: "Beveren is van ons" en "Stand up for the Antwerp boys" - goalie thuisploeg laat zien dat hij Antwerp nog steeds in hart draagt

? Antwerp maakt er een thuismatch van op de Freethiel: "Beveren is van ons" en "Stand up for the Antwerp boys" - goalie thuisploeg laat zien dat hij Antwerp nog steeds in hart draagt
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"Beveren is van ons, olé olé", klonk het vanuit het bezoekersvak op de Freethiel tijdens de wedstrijd tussen Waasland-Beveren en Antwerp. En het moet gezegd: ook een groot deel van de hoofdtribune kon en mocht gewoon meevieren, wat voor de nodige opvallende beelden zorgde.

Voor de match probeerde de stadionspeaker de sfeer erin te krijgen en werd er een 'You'll never walk alone' ten berde gebracht voor voorzitter Dirk Huyck, maar de fans van Antwerp hadden het daar niet op begrepen. Ook de hymne van de Jupiler Pro League moest er aan geloven.

Wél applaus was er voor Tuur Dierckx, die de aftrap kwam geven, en voor reservedoelman Kevin Debaty. Twee spelers met een verleden bij The Great Old, die laatste ging de supporters na de match ook groeten met een t-shirt 'Merci Antwerp' op. 

Tijdens de match was het in een al bij al matige pot voetbal vooral genieten van de supporters van Antwerp. Die zaten ook in grote getale in de hoofdtribune, wat voor de nodige hilariteit zorgde op diverse momenten als die supporters ook meededen met de debatten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties